Min ämnesomsättning..herregud?

Räkningarna är betalda och nu är det bara att bestämma vad man ska göra, prioritera..

Det är fan jobbigt att prioritera.. Antingen vill man prioritera alltihop, eller så vill man bara prioritrea det roliga, och då gör man ju inte det som man känner ett "måste" över.. haha suck!

Tror iallafall att jag ska rensa köksbordet först från alla mina prylar.. sen får vi se alltså..Jag blev plötsligt helt super sugen på att handla saker.. Helst ljus av någon konstig anledning...

Sen fattar jag inte en sak, måste bara säga det.. för jag har glömt säga det i några dagar nu...
Jag har gått ner 1kg ?! vafan är det liksom.. Dessutom så tänkte jag igår (när jag åt svinmycket) att "nu fan måste jag väl gå upp imon" och idag när jag ställde mig på vågen så var det samma siffra som igår?

vad är deeeeeeeet ?! Jag har inte gjort "nummer två" iaf...Så för mig är det litet mysterium..



Igår åt jag mackaroner och falukorv (en hel djup tallrik), 2 cheese och 1 cola, säkert 3 glas läsk, godis ( inte så mycket dock, några chokladbitar och två frukt-stänger), sen på kvällen så åt jag en tallrik mackaroner igen (med majonäs .. finns det något fetare eller -.-)

MEN NU kom jag också på att jag faktiskt gick liiiite extra igår.. men det är ju minimalt.. kanske 500m? för att posta brevet.. äääsch så konstigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0