Håret blev såklart för kort, enligt mig..

Men jag skyller INTE på mamma.. hon var så fantastiskt duktig och försiktig men sen när jag stod i duschen så kändes det som om hon klippte mycket mer än vad det såg ut som ;(...


Förresten.. hahaha jag klippte mig just i fingret med saxen.. inget stort direkt..väldigt ytligt men det gör svin ont plus att det blödde som fan ändå (p.g.a. waranet jag käkar)... kan ni ju också glädjas åt, bastards! hahaha.. eller iofs tycka synd om mig för den delen också, men dom flesta är väl skadeglada.. fy! ;)


Förövrigt så ska jag packa ihop saker till tim idag, jag åker till han i helgen igen.. och så ska jag plugga, ta blodprov (Många rör idag! :|  ) m.m. så det blir, återigen, lite låg uppdatering.. Förlåt för det, verkligen! men liter roliga bilder för att lätta upp stämmningen!? vad säger ni ;D

Sen undrar jag en sak till min fina farmor.. HAR DU LILLEN OCH ANNAS EMAIL? Hon ville ju gärna ha bröllopsfotona :)



Mer av Annikas fina örhängen! :D












Hon hade även gjort en kylskåpsmagnet av en Marilyn :)




Charlie Chapplin örhängen, änsålänge utan plast i sig..






Det här fick mig att tänka på min kapsylsamling jag hade när jag var liten haha! Annika har flera kassar med kapsyler typ.. Hon får dom från krogar osv som sparar åt henne :)Snällt!




Sen har vi ju mitt hår... fan.. det ser inte mycket ut men när man drar ut det så blir det väl en 8-10 cm skulle jag tippa.. Förresten så kom jag underfund med igår varför jag tappar mycket mer hår.. Pappa och mamma blir fan galna så säger dom "SLUTA DRA I HÅRET DÅ UNGE!!" men jag drar INTE mer än vad jag gjorde förr, men jag tappar betydligt mer..
Det är en av biverkningarna hos Waran tydligen... det läste jag går i en broschyr innan jag skulle sova..


SEN VARNAR JAG REDAN NU!!!! Längst ner på inlägget finns en bild som tillochmed enligt MIG ser ganska jätte äcklig ut....Det är en bild på hålet/ärret på magen.. Det har ÄNTLIGEN börjat läka ihop på riktigt, men det har inte läkt som ett ärr.. utan som en sårskorpa?? Med såklart lite var (gul,grej, äckligt..) på.. OM NI INTE vill se eller är intresserade så kan ni likaväl gå från bloggen nu :) För det enda som är kvar är bilden, fast en bit ner..
Vi bytte nämligen stripes igår efter att jag hade klippt mig och duschat, då såg jag det där.. Jag blev livrädd för först var det ganska mörkt (gammalt blod) så jag trodde det hade ruttnat hahaha! Men efter duschen så blev det ganska vanligt.. ser ut som torkat var gör, fast det är ju close up.. lite grose ändå..
















































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0