Spaghetti Carbonara :)

hejsan! Jag har nyss duschat.. imorgon är det skola från 08 till 17... Minst 17.. sen på kvällen är det väl förmodligen någon nollan-aktivitet..


Drack te framför tvn nåhon gång förra helgen..


Har en hel vecka att berätta om egentligen... Förra helgen var ju wiktor här och vi lagade pannkakor och bjöd på m.m.. detta har jag skrivit, men här har ni bilder :) Vi åt tacos första dagen här hemma också...
Idag, nyss, innan duschen, åt vi spaghetti carbonara som jag fixade till lite fort.. Men wiktor ska diska (Y) just nu ser han iofs på tv för att underhålla sig mens jag var i duschen...


Wiktor var jätte uppgiven och besviken på att våra pannkakor blev så jävla dåliga förra helgen..


Till middag blev det tacos :)







och mellan maten gjorde vi nyttigheter, som t.ex. handlade in massor av mat, kryddor, och annat viktigt samt att vi städade undan en hel del.. exempelvis detta:






Och jag fotade även all jävla mat vi handlade.. omfg vad jobbigt det var haha..



(All mat som jag delade upp i portionspåsar till mig xD)




här ligger också några portionspåsar :P

och kryddor mm



Öhm.. I helgen då? Och veckan som vart i skolan? I will tell you.. I fredags började skolan kl 10 och vi hade "mentorsmöte", alltså mattehjälp..det var ganska värdelöst men detvar endå en bra tid att plugga på likosm.. sen skulle vi ha "lunchtävling" för alla nollan, men jag satte mig istället och käkade min lunchlåda (mackaroner + falukorv xD) eftersom jag skulle iväg till sjukhuset efter lunchen och jag ville hinna äta innan dess..
När jag skulle till sjukhuset åkte jag huuuur fel som helst. Kom 30 minuter försent till min tid men jag hade redan ringt och varnat min snälla sjukgymnast innan :) Fick iaf en tid tills nästa fredag också :)
Jag var så trött så jag trodde jag skulle dö den dagen.. fyfanhelvete alltså..
Sen skulle wiktor komma runt 6.. och samtidigt var det "skördefest" för alla nollan.. jag ville gå egentligen men efter att jag kom hem från sjukhuset så somnade jag stenhårt.. vaknade kl 18 och då drog jag in till stan för att möta wiktor typ... Det spöregnade hela dagen så det var ju liiite trist...


Dagarna då man är så allvarligt trött att man, på ett seriöst sätt, tänker sig att sova på en toalett är en bra idé.. Då behövs kaffe..

Wiktor bjöd mig på middag i stan  i fredags och sen åkte vi hem och .. chillade typ? Nej just ja.. Ringde mamma som fan p.g.a några problem.. sen myste vi och kollade på trueblood och somnade rätt fort..
På lördagen.. öh.. den jävla dagen kom och gick så fort... jag trodde det var fredag fortfarande.. anyway vi var hemma och fixade massa sen drog vi ju på bio vid 21 typ.. Jag hittade godisaffären Karamello :D underbart! Dom säljer massa "oldschool-godis" som t.ex. patroner, gummipizzor osv... efter godisbutiken tog vi en snabbfika innan bion. Och idag.. Idag har vi vart duktiga och fixat mycket hemma, vi har myyyyst jättelänge på förmiddagen och bara latat oss med chips och kakor typ och tittat på film.. sen gick vi en promenad på typ 1.5h (varav en runda på ikea tog typ 45 min xD).. vi gick först till ikea, sen till maxi.. På ikea handlade jag en stekpanna och en glasskopa.. och på maxi blev det cocacola (H) hahah.. caaant live without it!


"godisbänken".. heh. Kakburk fylld med kakor, 2 chipspåsar, en plastpåse med egengjorda kakor, en "buttercake", en påse med lite godis och en toblerone som är gabriels..





Sen kom vi hem, jag började med maten och wiktor tittade på tv eller gjorde något med sin dator, har inte riktigt koll.. men ah.. mysig kväll iaf.. och that's about it... Nu diskar wiktor eftersom jag lagade mat, men igår lagade han mat och då diskade jag :)



Förra helgen gjorde wiktor mat, det såg ut såhär, och igår gjorde han en liknande, fast med ris och ägg och grejer.. :)


Min uuuuuuuuuuuuuuuuunderbara chipsskål :D Som vi använde oss av idag när vi myste framför filmen "apornas revolution" som var bättre än första trailern jag såg, men sämre än andra trailern ;P



Nu ska jag fortsätta städa mitt rum, sen ska jag sova rätt så tidigt med så jag pallar med hela dagen imorgon.. Har redan en matlåda så det är bra! Sen ska jag nog dra i mig lite kaffe imon, det lär behövas.. hahah..
Har faktiskt en video till er, där jag filmat lägenheten (förutom min roomates rum, såklart.. ) men den kommer någon annan dag eftersom jag känner mig rätt stressad just nu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0