MItt brev till mig år 2030

På AMF hemsida kan man skicka brev till framtiden och detta gjorde jag.. Här är vad jag skrev ;D kan vara mycket intressant. Men även lite privat kanske men what the hell vem bryr sig. Jaghoppas att jag blir överlycklig när jag läser detta och är 39bast. Förövrigt så glömde jag fråga om CYBORG UTVECKLINGEN I FRAMTIDEN!!! ;( sämst. Det blev iallafall ett väldigt långt brev. Hoppas jag skriver ett svar i framtiden och verkligen tänker igenom min situation och alla frågor och inte bara "jag tar det sen".. Hoppas verkligen inte jag blir en "jag gör det sen-tant".


Mitt brev:


Hur många barn har du, har du genomgått en hjärtoperation igen? hur var den? Vad valde du för klaff till slut? Just nu ( 22.30 den 8 november 2010 ) är jag bestämd över att jag vill ha en biologisk, för waranet är så jävla jobbigt. men vem vet. man kanske knappt behöver waran nu i framtiden ;)

Förresten hej. Haha. Det är du, förr i tiden, som skriver.

Håller du någon kontakt med MC, Elena, Wiktor, Boris, Jossan, Emma, Sandip eller Kirsty?

Jag hoppas att du fortfarande är ihop med Tim? Men man vet ju inte! Shit. Bara tänk igenom allt du har vart med om Camilla. Du är så jävla stark och bäst. Hoppas ditt självförtroende fortfarande är på topp. USCH nu fick jag en hemsk äcklig obehaglig känsla om att jag kanske är alkis i framtiden? Inte för jag vill eller borde o.s.v. utan tänk så kommer det här brevet till en helt fucked up framtiden med inga mål, inget jobb, inga barn? Barn kan ju bli bekymmer pga hjärtat. Men hoppas inte allt annat failar.

Är du en spelutvecklare? Vad hände med det egentligen? Valde du en annan väg? Just nu vill jag ju läsa på blekinge tekniska högskola och bli programvaru och spelutvecklare.

Åh. Min lilla Meg ligger bredvid mig. Henne saknar du allt, va? ... och du. Snälla snälla. Hälsa på mamma och pappa! Glöm aldrig hur mycket dom gjort för dig och hur mycket du älskar dom. Även när de är gammla och sådär. De behöver din hjälp precis som du behövde deras på sjukhusen förrut.


Hur är dina barn? Jag hoppas att dom blir smarta, SNÄLLA och ärliga. Bara vänligt vettigt folk helt enkelt. Jag tippar på att dom är ca 9 år nu? Helvete vad ballt. OCH DU! Om du fortfarande inte har köpt en videokamera så gör det!spela in dina barn! Detta blir lite sent påtänkt kanske. Men jag hoppas att du inte glömt det ;)

Förövrigt. Din vardag kanske kan kännas tung och jobbig o.s.v. Men. Du är stark. Du orkar och du klarar det. Ta hand om dig och dina barn.

Träffa även Hasse och Klas, om ni nu fortfarande inte bor i samma stad (Karlskrona) som vi ska bo ihop i höst. Året är 2011 nu. Började skriva år 2010 men sen glömde jag bort det här. Hade väl för mycket läxor ;)


Glöm aldrig att ha glädje och lycka i ditt liv.


Många lyckoönskningar från Camilla 19,5 år. Och btw. Med mitt meddelande menar jag verkligen att du SKA göra det jag säger till dig! DU SKA träffa mamma och pappa, DU SKA känna dig lycklig i ditt liv, DU SKA ta hand om dina ungar, DU SKA helt enkelt ha det bra! Det är det viktigaste. Och även om det är stressigt och svårt ibland så kommer det bli bättre :)

Jag tänker mig att du vill ha lite fantasier från mig om hur jag tror att du har det nu..  okej. haha.. du kanske skrattar om några år och tänker "herregud vad naivt!" eller "haha det stämmer ju verkligen" eller något annat roligt. Såhär ser jag min framtid år 2030.

Jag är 39 år. (räknade väl inte fel där?xD ) Mina studier tog slut när jag var 25. Jag har förmodligen inte mycket lån kvar. Jag HOPPAS att jag har ett arbete som programvara/spel utvecklare men är INTE säker eftersom det är inte "enkelt jobb att få". Så... Antingen det eller något annat vettigt tror jag.
Du bor i ett hus tror jag. Du har nog kanske en hund eller en katt.
Några barn på ca 10 år och yngre..
Hmm.. Du bor ihop med Tim tror jag..Fast jag är tveksam just vid detta tillfälle p.g.a honom.. Han verkar inte vilja mer ^^ men vi får se som sagt!
Annars tror jag iallafall du är väldans kär i vem du nu bor med. Och förresten, har du tappat glöden i framtiden, så hitta den. Mys mer, gör mer saker, ta hand om varandra, och försök få det att gå ihop med din vardag. INTE lätt Im sure men du ska inte heller skämmas över att ta initiativ att få upp humöret i ert förhållande.

Du är förmodligen också gift. jao. .det är väl det jag tror. Men det finns så mycket mer än det där. Än hus, jobb, kids och man.. Det är klart en stoooor del i livet och känns kanske som dom är allt. Men som sagt. GLÖM INTE att känna dig lycklig och nöjd med ditt liv! Glöm inte det! :)

Hoppas fortfarande att du är lika ärlig och att du står på dig och att du har åsikter och att du är vänlig. Jag antar att det är dags för en hjärtoperation snart. Lycka till med den, lilla vän.

Förresten...Hur mycket väger du nu? HAHAHA.. så som du äter som 19åring borde du väga en hel del nu. Jag hoppas dock att du inte gör det. Det är verkligen inte bra för din hälsa plus att jag tror inte det skulle passa ;) Just nu som 19åring väger jag 38,5kg. Jag tippar på att du väger uppemot 50kg. och jag tror det ser sjukt tjockt ut... Så fixa till det ;D. Inte extremansträngning. men ja.. för jag tvivlar STARKT på att du tränar något över huvud taget. HAHA.. Gör du det så ska du ha cred utav bara helvete.

Sminkar du dig? jag tror inte det. Vi är helt enkelt för lata..?
Du har väl inte börjat utöva någon religion heller antar jag?

Har du rest någon stans? Dina önskeresemål som 19åring är dessa:
1. Galapagos öarna (se alla wacko djur)
2. Madagaskar (wackodjur ;D)
3. Machu Pichu (sydamerika, se den coola gammla indianstaden typ)
4. Grekland (igen.. med kirsty helst. toppenresemål helt enkelt)
5. New York (igen ;D det var så amazing)
6. London (för billigt, bra, något jag vill testa...)
7. Venedig (? eventuellt. inte säker på den än...fint,mysigt..med mannen I guess)
8. Thailand (också osäker... känns läskigt med alla peddosar, horor o.s.v. plus att bli lurad 24/7 av folk känns sådär också.... hmhmhm men det är så fint! På Poda Island o.s.v)
9. Seychellerna. Riktigt mysig och fin paradisö verkar det vara. Dock kolla om man kan göra något där, så man inte bara sitter...
10. Regnskogen somewhere.. Vill se djuren :)
Sen även 11. Irland/Scottland, men det är mest för Tim vill dit.. och jag antar att jag lär resa med honom till de flesta ställena..
11. Japan
12. Kina

Har du vart på någon av ställena än? Annars blir jag lite besviken.. Något iallafall? menar det är fan 20 år tills detta kommer fram. Man reser någon stans på 20 år.. haha.. Detta kändes wierd just nu. Jag tänkte att när du får brevet är du dubbelt så gammal som jag är nu typ. OCH du har upplevt precis dubbelt av vad jag har upplevt. Det är en sjuklig mängd. Hoppas det mesta har vart positiva eller lärorika upplevelser.

Helt seriöst så borde jag sluta skriva nu. Jag måste plugga. Och jag vet inte mycket mer vad jag ska skriva?

Hoppas dina ungar är bra människor iallafall. Ha det bäst. Lycka till i fortsättningen av ditt liv!















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0