Röntgen med kontrastvätska

Först och främst.. HATAR att både skriva och uttala KONTRAST VÄTSKA. fett svårt för mig . hahah.. kontratvätska vill jag bara säga.. men iaf... skrev inget igår för jag var otroligt utpumpad på energi.. blev inte plugg heller så mkt. ytterst lite tyvärr. tentan är 21a och jag börjar nu. Idiot.

Hursomhelst.. Tänkte berätta om kontrastvätskan som jag fick under röntgen.. Har fått sånt två andra gånger. MEN då kändes det som en kall vätska som bara klättrade i armen och vidare ut i kroppen + metallsmak i munnen. Men nu var det heeeeeeeeeeeelt annorlunda. Först och främst var det varmt..

Och inte lite varmt. Herregud. När det trycktes in i armen så blev det först äcklig smak i munnen och sen....ohmygoooood det blev först varmt runt huvudet typ. Sen spred det sig fort som en löpeld i hela kroppen.. Helvete vad obehagligt! Det blev SVINVARMT också, inte sådär "oh solen steker skönt" utan typ "shit jag ligger naken i öknen!" ..GALET! gick dock fort.. det kom på en halvminut och försvann på en halvminut.. men coolt var det ändå.. jävligt ballt men sjukt obehagligt hahha sen.. inte nog med värmen. Nej. det kändes verkligen 100% som man skulle kissa ner sig och faktiskt gjorde det med.. Det sa jag till sköterskan (jag fick lite panik där och bara babblade hela tiden) då sa hon "aa det händer alltid att man känner så! Speciellt damerna brukar det vara extra mycket för, men du kissar inte ner dig, bara så du vet" hahah jag blev så förvånad.förväntade mig inte alls den känslan...

Alright. tänkte svara på lite kommentarer med :)



Emma om Gott nytt år, allesammans!:
jag sväär sexiga bilder på dig:D

Svar: Iiiiwh ;D Tack snyggo <3 hahahaha

neli om Halspulsådern har fuckat sig antar jag?:
oj stackare.. hoppas att det fixar sig <3

Svar: Ja verkligen! Det löste sig som tur var :) Men dom visste inte vad det var för fel tyvärr..


vikk om Med andra ord . .:
haha, nää, det var inga drinkar :)

Svar: Ah! attans ;D haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0