Eller inte. . ?

Nej. Blir ingen sömn än.. Jag .. sitter och lyssnar på Tracy Chapman - fast car. Vilket påminner mig om min goda vän Emma. Jag blir.. i en mysig stämning..


och jag tänker..inatt tänker jag massor .. men på vad? alltså. .vet inte exakt. Jag tänker på mig själv.. hur jag är som person. Och att jag gillar mig väldigt mycket. men varför? Och VARFÖR gillar folk mig? seriöst SÅ jävla.....kul är jag inte..men jag har andra bra attribut såklart än just rolig. men samtidigt så gillar jag själv min otroligt sämpiga humor.. HAHA. ne usch. Tänk om det fanns fler snälla människor. jag hade blivit glad då :)

hah. bara en tanke jag precis kom på.. Min vän, josefin, skrev precis till mig om att hon läste bloggen och inlägget om barbiesarna.. (barbiesarna.. haha. gulligt "ord") och så sa hon att hon och beatrice aaaalltid lekte med det när dom var små och att jossan älskar barbie osv och att hon är snygg. Men just det där med att hon lekte med sin vän med barbiesarna. Det gjorde aldrig jag?
wtf.
jag lekte alltid SJÄLV med barbies. Jag var gärna med vänner osv men lekta aldrig med barbiesarna ihop med mina vänner.. varför inte? tror jag ville vara en gud redan på den tiden.. ville väl bestämma allt själv..SEN UNDRAR JAG en sak som jag undrat länge och FAKTISKT vill ha ett seriöst svar på..
VARFÖR vet man som LITEn (alltså typ 8, 9 år) att man ska ligga på varandra när man har sex eller "gör barn" som man lekte när man var liten med barbiedockorna?
Seriöst . Jag minns inte at någon förklarat sånt för mig?!:S HUR FAN VET MAN ?! det är inte instinkt väl? o.0
Eller så har någon berättat för mig men jag inte minns? äsch det är så konstigt...


skitsamma det var inte direkt mina "djupa tankar" som jag egentligen skulle skriva om här.. men nu har jag glömt vad jag från början tänkte på.. så dumt det kan bli.. Aja.. får ändå hamna i diskussionskategorin ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0