Bruises

Duschade precis. Och passade på att gå på toa, när jag sitter på toan och tittar ner mot mina små fula fötter, vad ser jag?! herregud blåmärken på båda.. haha.. vrickade bara vänsterfoten, men jag hade ont i högerfoten för några dagar sen och fattade inte vad jag hade gjort.. men märke blev det tydligen iaf..

Gick och hämtade kameran för att visa mina färgglada fötter.. men sen passade jag på att leta andra blåmärken med på kroppen.. detta blev vad jag fick ihop..



Fötterna, med resten av fötterna borttagna.. hah..



Handen jag slog in i väggen.. fortfarande fult >


Något random som hänt på armbågen...


Sen hade jag även ett blåmärke på höger överarm innan med för någon dag sen, och har två röda vid nyckelbenet men blev ingen bra bild på dom för linsen immade igen såg jag nu när jag tittade på bilderna.. haha..


Nu ska jag sova.. Imon blir det att gå upp, klä på mig ,ta hundarna på en liten sväng, packa kamera och nagellack, åka till Ekhagen och hämta upp all min medicin hos josefin, sen vidare till Sarah & Oliwer på öxnehaga och ha filmdag.. plus lite annat typ nagelfix osv... :D dock ska inte ollon vara med såklart eftersom det är tjejfilmer och nagellack är väl inte direkt manligt heller ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0