Tittade igenom MC bilder på FB.. insåg en sak.

Hon hade fått en kommentar på en bild.
"Är Camilla i sittandes position där eller är Tim en gigant?"




ahhahaa FIRST OF ALL, sjukt kul kommentar.. Men ah. Grejen är.. Jag är sjukt liten. Tim är sjukt stor. Och det är även Boris och Wiktor (fast smal som tusan).
Och grejen är.. Haha.. Jag och boris disskuterade det här förrut igår.. Men så var det även att jag _kände_ av det på Alcamo. Folk GLOR. Seriöst.
I samhället är det inte okej . För folk är dumma i huvudet. Är jag en bra tjej så ska väl det vara good enough? Nej men bara för jag ser ut som 15 så får inte dudes som ser ut som 25 vara med mig? Afff såjävla dumt det är.
Men sen förstår jag också att snubbar inte klarar av det, jag menar folk REAGERAR det är inget snack om det, meeeen imo så tycker jag man borde sluta bry sig.. Boris berättade om att han förr skämdes att vara ute med mig just för det här, men grejen är... vad skulle han göra? Kasta bort Miss awesome bara för folk reagerade när dom inte hade någon koll? Nej^^
Det dummaste av allt är ju att jag faktikst är 20 också, vilket folk inte förstår. Hhaha.. och ah sen fick ju iaf Boris vänner tillslut träffa mig och då tyckte dom ju med om mig vilket var pretty nice trots att dom hade lite tankar om det..
Och en sak haha .. som hände mig och tim.. Vi skulle ta taxin till swebuscentralen i malmö och då säger chaffisen "vart ska du och din syster" HAHAHA... ja.. men folk.. vet ju inte. Så hellre att dom tror att jag är snubbens syrra än att dom tror snubben är pedofil .. HAHA nej SÅÅÅ illa är det nog _inte_ men ja..

Äsch vet inte vart jag ville komma med detta.. Men samhället borde sluta judge så mycket om så mycket onödigt ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0