Åh, underbara dag!

Waow.. Det är verkligen världens finaste väder idag ! <3
Jag vaknade av att en stoooor jävla sunbeam träffade mig och jag blev först lite irriterad, eftersom jag inte trodde klockan var 8 ens (mitt larm skulle ringa vid 8.. men jag hade tydligen stängt av det i sömnen) fast klockan egentligen var halv tio.. hahaha

Förövrigt så vaknade jag för en timme sen, farmor kom över precis då och nu har vi väl mest fikat och babblat :)
Idag blir det preperations inför soc (fixa alla papper), sen ska jag kolla utbildningar i de olika städerna jag funderar på att åka till.. Vid 17 kommer Sarah och så ska jag såklart packa packa packa till flytten.



Nästa vecka har LiU och HBG öppethus (plus jkpg men det är ju inget pappa måste hjälpa mig med) och jag funderade på att kolla in de båda och se ifall det verkligen finns något jag är intresserad av på de båda ställena. Annars är det ju ganska waste att åka dit.
Förövrigt nästa vecka så kommer ev. Wiktor hit. Om det inte blir av så ska jag iallafall såklart göra det vanliga. Vilket jag ska även om han kommer men ja.. Nästa vecka blir det massor av packning och leta utbildning och även övningskörning för min del. :)
Om Wiktor inte kommer så tänkte jag även passa på att träffa Pierre och så ville David fika under veckan:)

Btw. På tal om övningskörning.. Haha. Pappa ville att vi skulle köra en del i veckan nu, så JAG skulle köra oss upp till Linköping . Fuck that ! haha livrädd =(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0