Tänkt till

Uff. Nu har jag tänkt. Och jag har insett något som är ganska uppenbart för de flesta.
jag letar utbildning. Inte "vart det är roligast att bo".. Jag har alltid velat läsa i Lund. Men fuck det?
Handlar inte om vart jag läser. Sen vill jag ha en lägenhet också. vilket är fett omöjligt i lund. Såå. Nu har jag bestämt mig. Så fort jag hittar en utbildning som verkar rolig så ska jag söka den oavsett vart den ligger.
Sen ska jag också leta efter jobb som verkar roliga, se vilken utbildning som krävs, söka den oavsett vilken stad den finns i.

Men en lägenhet är fan ett måste för mig. Kan inte ens för en sekund tänka mig att bo med random folk. Fyfan.. Människor + Camilla = does not compute.

Så okej. Börjar helt enkelt med att skriva in mig på bostadsköer i alla städer jag kan komma på där de har högskolor som är något att ha.
Jönköping, Göteborg, Linköping, Växjö, Kalmar, Halmstad, Uppsala, Stockholm (iofs lägenhetsbrist som Lund, så.. lär ju inte bli sthlm), Karlskrona ( står redan i kö) och Lund som också är fucking omöjligt.. men ja...

Sen letar jag efter något som verkar kul, skiter i vart fan det ligger och läser in mig mer om programmet. Om jag fortfarande tycker det verkar kul: go for it!


Hah. Hittade en söt bild på Ebba som valp.. så den får åka upp här :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0