Räkmacka <3

Miwh! Jag blev ganska fort peppad när vi väl började städa och hålla på igen.. det är inte så tjurigt och bråkigt oftast när vi städar, som det lätt kan bli i en familj, utan vi har ett lite trevligare humör oftast.. Anyway jag har precis klämt i mig en räkmacka. FYFAN VAD GOTT!!! Muuuuums! Nu har jag dock 1h och 40mins träning framför mig eftersom jag inte hunnit träna de två extratimmarna denna veckan och jag bara tränade typ 20 min förrut för hjärtat fuckade sig... Så nu blir det nya tag :)

Innan det ska jag dock bädda om min säng.. Visning kl. 12 imon så jag ska upp vid 09 så borde sova.. tänker mig att jag fixar sängen och sådär nu i 20 min typ, sen tränar jag i 1h40min och sen dusch i 20min typ vilket gör att klockan blir 2h20min frammåt, resulterar i att jag lägger mig 00.00 ungefär :) Nice! Hoppas bara jag är trött då, men det borde jag ju faktiskt vara efter fucking nästan två timmars träning? Iofs blir det lugn träning idag, det enda riktigt jobbiga är de vanliga magövningarna.. men annars blir det väl mest cykling och små, enkla övningar som man gör på sjukhuset typ.. :)

Hoppas 20 min räcker för att smälta maten..heh. vill ju inte få kramper ><


Bild på räkmackan jag fick när jag kom hem från sjukhuset i september :)

Imon ska jag gå upp ganska tidigt och gå med hundarna.. sen blir det småfix in i sista minut innan klockan blir 12 och då är det visning igen :) Wish us good luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0