Oj oj oj!

Vad mätt jag är!
Jag är nyss hem kommen från China Palace (en kina resturang) och jag åt där med AK (pappas polare) och pappa.. Jag blev sjukt mätt! Jag åt som en jävla häst.. Två tallrikar mat (nästan helt fulla) samt en brödskiva och cocacola.. Sen efterätt så åt jag 3 glasskulor och 2 persikohalvor och 2 friterade bananbitar.. Jag trodde jag skulle sprängas nästan men Uuum-mmh! vad gott det var! Så nu sitter jag här med uppknäppta byxor haha :) AK var förresten snäll och bjöd så slapp vi göra åt pengar som vi knappt inte har..

Jag kanske ska berätta om min första skoldag i JINGNV2? TVÅÅÅAN :D oh yeah!..
Jo minsann ska jag säga er, det var bättre än jag trodde igår men ändå inte så kul..
Det roligaste på hela dagen var lätt Emma och Nadira.. hahah <3 jävla störda ungar.. Jo .. jag kom dit och hade med mig min as stora ryggsäck för jag tänkte stänga in den i skåpet.. Men sen insåg jag att jag hade glömt hänglåset.. \o/ great!

Så iallafall gick jag till C aulan och alla samladesdär så såg jag elena först så sitter alla snälla bredvid henne men jag fick inte plats så satte mig en rad framför.. Så stod jag där och babblade massaa med Emma.. haha och så säger hon sin lill dirty secret! hahah <3 Dummer inte göra så!
Sen sa Håkan (rektorn) att vi skulle lyssna och som sagt gjorde vi det.. Ungefär det första han sa var att de hade gjort ändringar på vårat jvla schema... Skönt :D Men iofs vet vi ju inte hur ändringarna ser ut.. Men det kan väl knappast bli värre?..
Hursomhelst så gick alla JINGNV2 till ett annat klassrum och JINGSP2 till ngt annat.. så hade vi upprop och tråkig lapp information osvosv.. Sen hade vi rast med.. Då gick jag till Ollons klass och det var kul.. sen skulle vi dela ut skåpen.. Och våran klass fick självklart ännu mer skit, det räcker liksom inte med schemat, vi fick skåp i L huset.. LÄNGST in i L huset dessutom.. (för er som inte vet så är L huset typ längst bort i skolan.. Iofs ganska nära där vi brukar vara men det var inte kul ändå.. Speciellt inte för alla Energi/teknik folk är där med sina byggkläder och snus i käften osv.. -.-)

Anyhow.. Sen var det "lunch" (om en timme -.-) så jag gick hem och struntade i att äta..

INTRESSANT FAKTA  :D
Nu är jag iallafall hemma och mätt som en gnu samt trött som en ...tröttis.. ^^ Jag vet förresen varför det är så att man blir trött efter man har ätit .. För när man är mätt så vet ju hjärnan om det och "mätt-centrat" sitter precis bredvid "sömn-centret" i hjärnan.. så därför blir man trött när man är mätt ^^ Nu vet ni det tills nästa gång.. Så nu ska jag sova, även om jag vet att det bara är en "inbillning..", för jag är trött ^^

Kommentarer
Postat av: NaturKemi2C äger!! ;)

Hahaaaaa Emma smsade asså jag fattar inte att hon gör sånt!! XDXD

Fast på nått sätt är dom ändå bäst!!

2008-08-20 @ 16:08:40
Postat av: Anonym

Det är väl mest att det är samma hormoner som utsöndras när man är mätt som när man är sömnig. Tror inte det har så mycket att göra med vart de olika centran ligger i hjärnan. Bara så att du vet!

2008-08-20 @ 17:52:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0