Presentation.

Detta kommer nog bli lite väl långdraget men det är även det viktigaste inlägget i hela min blogg någonsin (iallafall för er som eventuellt läser och inte känner mig).
Jag hade tänkt att presentera mig (väldigt ingående) och min familj (lite ytligt)..


Jag vet inte riktigt var jag ska börja, jag kan ju börja med att jag är en vääääldigt ärlig person och på många sätt djup...
Jag tänker mycket på saker och ting... Sen är jag mycket hjälpsam även mot strangers sålänge de inte skrämmer mig..(A).. Så om ni behöver hjälp med något så kan ni ju chansa på att jag vet om ni vill..Angående sex så kan jag nog allt känns det som, så många gånger jag har vart på ungdomsmottagningen och läst massa FRIDA -sex och kärlek-spalter... Men jag är (tror jag) en väldigt bra vän och en sån man kan lita på..

Jag är verkligen super lycklig tjej, både i familjeförhållandet och partnerförhållandet..
Min familj är det bästa jag har haft i ungefär hela mitt liv..Dock verkar allting lite screwed up right now men det kirrar sig ska jag se^^
Jag verkligen, verkligen älskar min familj djupt och innerligt.. Pappa finns alltid där och trösta mig samt att bara vara dryg och pinsam..och kanske lite sur som alla pappor..
Mamma är där och lär mig mycket om livet och så är hon så himmla snäll, nästan översnäll, hela tiden<3
sen har jag min äldsta bror, Klas (20år), han är speciell men jag tycker om honom väldigt mycket och det känns som han iallafall tycker om mig lite tillbaks..
Min andra storebror, Hasse(18år), står mig väldigt nära, antagligen för att vi är så tätt födda, men han är.. så GODDAMN JÄVLA DRYG ...På ett jätte bra sätt såklart.. men han är snäll och bryr sig och förstår och går att prata med.. han är så underbar<3
Lite övrigt om min familj är ju t.ex. att min pappa kör en egen firma som heter Dekalfabriken. Där vi framförallt trycker egna tryck på tröjor men även säljer skyltar/dekaler och graverade glas m.m. Sen en sak jag tycker är ganska tufft är att vi även kan göra stripes på bilar osv.. Vi har massa roliga maskiner men det kommer det ett inlägg om senare någon gång.. :)
Sen har jag två små hundar (nej inte små chiuaua..) som heter Ebba och Meg.
Meg är 8 år och mamma till Ebba.
Ebba är 4 år i vinter och en ganska galen hund medans Meg är mer lugn (och hennes päls är btw helt underbart mjuk.)
Meg är 50% jackrussle ras och 50% Japansk spets
Ebba är 75% Jackrussle ras och 25% Japansk spets..





JUSTE en sak jag bara kom på nu: OBSOBSOBS: Om ni har frågor om Camsex osv så ska jag bara meddela att jag ICKE ställer upp på sånt och ger heller inte ut min msn till random personer..




Tillbaka till varför jag är lycklig.
Min pojkvän, Tim, han är the love of my life, jag tror verkligen det (även om han bor 30mil härifrån ..Malmö)och jag är inte direkt den där naiva tjejen som bara förälskar sig och "jag älskar dig nu förlovar vi oss blablabla" på en vecka..
Han gör allting för mig och han verkligen älskar mig.
Vi blev tillsammans den 1/11 2006 och har varit tillsammans i 1 år och 9 månader lite drygt och det är.. oroligt länge när man tänker på det.. Shit.. Men det är fortfarande så himmla underbart<3

Jag önskar dock att mina föräldrar kunde sluta vara så himmla... onödiga när det gäller Tim.. De vet att han älskar mig och jag älskar honom så varför skulle de ogilla honom? Jag förstår inte varför de beter sig som de gör ibland..
Dessutom var det inte så från början, då var de jätte glada över honom.. men varför? jag menar det var ju i början om något som han bara kunde dissa mig ifall han ville men efter nästan två år bör de väl kunna acceptera honom PÅ RIKTIGT och inte bara låtsas..
Det gör mig faktikst uppriktigt ledsen speciellt när jag förklarar det för dem och dem inte förstår.. :(

Jag är också väldigt lycklig för jag har mina vänner.. Även om det är få så är det de bästa<3 Tyvärr är jag en liten "rangordnare" när det gäller mina vänner, men det är nog antagligen bara för jag är så ärlig..
Emma, EMMAAAAA<3! jag blir helt galen av att tänka på henne.. Hon är så..snäll.. och.. ja.. hon verkligen verkligen tar hand om mig om jag behöver det.. Vi beter oss typ som vi vore syskon.. Hon kan komma till mig mitt i natten om jag eller hon mår dåligt.. Dessutom är jag faktskt "fostersyster" till henne eller vad man ska kalla det.. Iallafall 2helger i månaden.. =)  (emma omdu vill att jag tar bort den meningen så säg till sötnos). Vi bara .. Klickade.. jag menar som en dålig amerikansk kärleksfilm fast som vänner.. Hon rockar ;D
Kirsty: Världens superbästaste vän.. Hon bor dock tyvärr i Halmstad.. Hon och jag "klickade" också direkt.. Dock var vi lite mindre när vi träffades så då är det ganska lätt att det klickar.. :P Jag skrattar nog aldrig så mycket som jag gör med henne^^
Sen även måste jag presentera mina andra vänner som jag verkligen verkligen tycker om men ..Ja, ibland kan vi ha problem helt enkelt..
Mc(Viktoria): Jag tycker om henne, jätte mycket fakitskt, så länge hon är sig själv.. Då är hon söt och förstående och glad och .. ja.. pratsam och söt <3
Jossan:  Jag tycker verkligen om min lilla jossgoss men vi träffas inte så ofta nu för tiden men både hon och jag vet att vi ligger varann väldigt nära i hjärtat ändå<3 Jag har haft så kul med dig de åren vi kännt varandra^^
Amanda: Du är helt underbar och rolig men det ända problemet vi har är att vi inte träffas så ofta för du bor i mullsjö^^ men du är sååå kul och ÄRLIG<3 det är super!
 
Jag måste även nämna Sandip,Koffe, Johnny, Elena, Boris, Nadira, Ebba, Ting, Oliwer, Ahlen, Henke.
Klart ni är mina vänner och jag tycker om er så tro inte jag har glöm er.. Men jag tog mest dem jag är med nu för tiden men jag tycker om er också^^

En sak jag också tror ligger till grund för varför jag är lycklig är såklart mitt självförtroende..
Jag tror knappt någon kan ha så bra själförtroende som jag har, det är nog därför jag är så ärlig mot alla för jag klarar av det.
Jag är snygg och snäll och smart, vad mer behöver man liksom..? ;D
Och ursäkta det lät som jag är superbitch men det är jag verkligen inte.. Jag är bara.. glad för att jag är jag och det tycker jag alla där ute bör vara:D Be proud!



Jag är även en djup person som funderar mycket och har en extrem sympati för andra folk och bryr mig om att man ska må bra. Jag menar hur kul är livet om man mår dåligt? Var glada ;D
Mina funderingar och åsiker kommer ni kunna läsa om antagligen nästan varenda dag så mycket som jag tänker.
Ni lär även kunna läsa ofta om när jag är irriterad för det måste jag erkänna: min sämsta sida är att jag blir så hemskt lätt irriterad.. Dessutom är jag väldigt svartsjuk av mig men det börjar "gå över" och jag tar det mer moget..
Men en sak jag måste säga om mina åsikter: VAR ÄRLIG HELA TIDEN. Det är det viktigaste i hela livet tycker jag.. Men hursomhelst..
Mina djupa tankar kommer komma senare i inlägg ska ni se.


Musik

Jag är även väldigt formad av den musik jag lyssnar på och jag tror jag är mycket formad av Thåströms texter (de flesta som inte är direkt PUNK utan mer de andra budskapen)
Thåström är fortfarande min favorit och hans texter är helt underbara <3
Även om jag hittar mycket bra musik så är thåström fortfarande min favorit för ALLA hans låtar går att lyssna på.
Jag tycker även om lite skatemusik t.ex. blink182 och sånt.. Men även lite R'n'B för det är skönt att bara digga till typ.. Dock har jag nästan aldrig tyckt om techno låtar ;/


Spel

Jag tycker om att spela spel väldigt mycket faktiskt. Både tvspel, pcspel, bordsspel osv.
Det första spelet jag verkligen fastnade för var ett online spel som heter Tibia. Mina bröder visade mig detta och jag har spelat det till och från i ungefär 6 år eller så..
Sen tröttnade mina bröder så de började spela Ragnarök och det tyckte jag sååå mycket om bara för de gulliga figurerna men vi spelade bara en beta version för annars kostade det så vi slutade väldigt tidigt med att spela det.
Jag har även spelat WoW men det tyckte jag fakitskt inte så mycket om, var inget socialt spel alls..
Jag älskar nintendo Wii det är verkligen skit kul att spela de allra flesta spelen där.
I våran familj är vi ganska.."nördiga" .. Vi har liksom allting som gäller tv och spel..:P
Supernintendo är så himmla kul att spela också men antagligen mycket p.g.a. att det är nostalgi för mig.
Men bordspel är nog det bästa av allt helt ärligt.. Jag älskar att sitta och umgås samtidigt som man spelar något bordspel.. Sen äger jag på de flesta kort spelen och älskar att spela kort och äns bara hålla på med kort.. "trolla", blanda, patiens osv..


Skolan

 Jag går anda året i gymnasiet och jag går på en specialutformad linje som heter JING (Jönköpings Internationella Näringslivs Utbildning)
(http://www.jing.nu/)
Finns JINGNV och JINGSP (med antigen natur eller samhälls inriktning) Jag själv går JINGNV
JING har väldigt mycket speciellt och det första (och mest jobbiga) är väl kanske att vi på JING läser ca 500 poäng mer än "vanliga" program och detta medför såklart att vi har större behörighet vilket är bra.
Dessutom får vi ett s.k "Fadderföretag" som vi ska vara på en gång i veckan i 3 år (onsdagar) där vi kommer närmare arbetslivet och får uppgifter från skolan ibland att göra där.
Vi har även 2 och 2  en egen mentor som ska hjälpa oss ut i kontakt nätet.. Detta är en stor chans och om man inte tar vara på mentorn så är man ganska körd ifall man inte redan känner folk i den buisness man vill arbeta med..
På JINGNV läser man upp till MA-E och Fysik B samt kemi och Naturkunskap A så det är som naturlinje MEN vi har som sagt mycket med "eget företagande" på JING så vi har företagsekonomi, aktiekunskap och massa sådant man bör veta om man ska in i företags marknaden.
På JINGSP läser man mer samhäll/historia och bara till Ma-B.
EN SAK som är as nice med våran linje är att man får en egen laptop och vi arbetar mest genom laptops och skriver arbetet m.m. så det är verkligen ett stooort plus!


Blandat

Nu borde jag egentligen sova klockan är 22.12 (jag är fakitskt otroligt noga med tider) men jag vill skriva klart detta dock..
Jag är uppfostrad väldigt bra tycker jag, jag är ärlig mot mina föräldrar som jag aldrig sett någon tonåring vara förr.. Jag är dock inte pryd som en liten brat flicka.. jag är liksom galen men uppfostrad.. inte galen så jag tar droger osv men galen så jag kan ha KUL liksom..
Jag tar även skolan väldigt seriöst och det är nog för min uppfostran med men nu verkar mina föräldrar lite mer chill med detta eftersom jag är 17 år likosm..

Jag får det att låta som att jag är väldigt geekig nu eftersom jag spela spel och går i skolan mycket men tänkte bara säga att jag är faktiskt feminin också.. hahah.. Jag tycker väldigt mycket om kläder .. Dock sminkar jag mig inte.. Men kläder<3 omg vad jag älskar kläder och se fin ut i kläder..

Skateboard tycker jag om och det är för mina bröder har uppfostrat mig lite antar jag...
jag bara insåg en sak nu: jag skriver mycket "antar, tror, nog" osv... :S och så insåg jag även att mina bröder har format mig som person väldigt mycket.. :) det är mysigt...

Jag är väldigt generös person när det gäller folk jag gillar och överlag väldigt vänlig.. jag börjar förrestne bli väldigt trött så detta blir inte så bra.. nu tänker jag bara skriva upp lite saker som jag ska fortsätta skriva om imorgon...

övningkör och moppe
hjärtfel
träning
mat
blommor(?)
pengarnas del av mitt liv
"skönhet"(naglar)
Morgondagen - sandip.

billdagboken

Kommentarer
Postat av: Ebba

Hej Milla!

Fan va glad jag är att du har börjat blogga. Kommer ihåg på Lunarstorm du vet när vi snackade efter att jag hade läst din blogg. Det var väl nästan så vi lärde känna varandra lite mer(?)

Vad gulligt att du nämner mig på bloggen. Nu är jag stolt hihi ^^

2008-08-17 @ 23:44:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0