Halloj!

Inlägget publicerades aldrig -.-


Jag är pepp! Dock väldigt trött.. Idag vaknade jag vid 9 och vandrade ut med vovarna osv.. sen satt jag och gjorde typ ingenting i några timmar.. vid 13 tiden kom Elena Elias & Emma..Veri nice.. Vi spelade risk och Elena jäveln vann! BITCHIGT :O hon var dessutom asbra xD Vi spelade två gånger och först fattade hon nada och bara lekte men sen äger hon alla ;( Blä! Men jag ska ha revanch some day! Jag har inte så mycket att berätta för er tyvärr men jag kan berätta att jag har ont som fan i mina naglar .. Jag MÅSTE SLUTA BITA ;( men har inte tid att fixa dom så varenda gång jag slutar så går dom sönder bara.. jag vill ha tid för att vara snygg! och jag vill kunna ta massa foton på mig igen men jag har inte tid och kamera jäveln funkar inte på datorn heller .. skit också.. Sen dessutom måste jag hitta min plånbok :S Den är spårlöst försvunnen..

TIM SUGER APRÖV! ;( Nej men BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ hahaha försökt skriva / smsa osv heeela dagen så skrev han just "jaaaaaaaaaaa?" OCH SÅ SKREV HAN "brb handla godis " JÄVLA FETTO ;( han får inte gå skrev jag.. minst 10 min måste han stanna men han bara dissa och gick. Jävla gubbe ;( haha. MEN ÄSH han ska få smaka på sin egen medicin ! :o När han är back ignorar jag (A).. fast då lär han ju bara spela ändå och tänka nevermind xD men äshhhhhhhh dumma pojkvän och så söt ;( ännu mer dumt ..

Ja just det ja, Ronja var ju här med ;D vi fixade lite med tröjorna.. eller pappa mest ofc..

men jaja.. nu ska jag nog hitta på något annat.. men VAAD?! utan en rolig spelsida, utan tim eller ngn annan kul på msn.. vad finns det? Facebook och bdb har jag redan checkat. .blä

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0