Hej allihop!

Jag är sjuk sjuk sjuk och dessutom inte bara sjuk utan nu börjar jag tappa tålamodet med min frkylning så såfort något inte går som jag vill så bryter jag ihop typ .. Haha.. men just nu mår jag bra och känner för att skriva en massa kul saker.. först och främst ska jag fortsätta skriva om bröst och dessutom svara på alla kommentarer.


Kommentarer

Från Jessica:
Jaaa, bröINte säksigt med tuttat ner till knäna säger jag (:sten slutar växa när man är 20.
Och det där med att man får hängpattar eller inte beroende på BHn tror jag faktiskt inte har någon betydelse. Låter bara som myter
Svar: Tack! knappt någon som fakikst svarar på mina frågor i bloggar ^^ (Och btw ni får gärna fråga mig något som ni tror jag vet^^)

Från KanDetVaKoFF3 ?:INte säksigt med tuttat ner till knäna säger jag (:
Svar: HAHA OFTA du skriver :D Men haha ne jag antar att de flesta inte tycker att häng tuttar är sexigt ^^

Från Hankie Boy:
Angånde Bröstförstoring.
Jag håller med att det är tragiskt att tjejer i tidig ålder vill ha bröstimplantat bara för de anser att de har små bröst, även i vissa fall bara för att någon kille/tjej har sagt det och vill därmed ha lite uppmärksamhet genom förstorade bröst.
Själv anser jag att det är idiotiskt att ens tänka på idén att förstora bröst, Enligt mig så är det fult, det förstör vissa av kroppens funktioner (dvs amning) och det kan få förödande konsekvenser..
Och en anledning på detta?
Jo, kolla runt i vårt samhälle, alla skönhets ideal.. övernaturligt smala i vissa fall, storbystade, översminkade etc. på bilder är de oftast retuscherade på de flesta ställena, men hur ska en 10-13 åringar veta det? De svälter sig smala, sminkar sig i timmar, lägger ner 1000tals kronor på sitt utseende.. Fast det nämns ju inte i media..
Slutsats: Jag anser att dagens ungdomar bli manipulerade genom media och hur allt är så skönhets baserat redan när de växer upp.. och det kommer antagligen bara bli värre suck
Nu sätter jag punkt för mitt inlägg, annars kommer jag skriva i evigheter..
Svar: Redan svarat personligen för jag blev imponerad.. =) Men .. jag kan ju dra lite kort här, GO HENKE! :D

Från Viktor :D:
Nått sjukt intressant i sammanhanget är att bröst egentligen är helt onödiga. Gorillahonor t.ex. har inga bröst men producerar lika mycket mjölk.
De finns altså bara för att män ska gå igång på dem xD
Svar: Fy helvete vad chockad jag blev när jag insåg att det är ju fan sant! haha alltså.. Waaow! jag säger bara.. haha.. ja..:P Konstigt att jag inte hört det innan men det stämmer ju..Blev grymt imponerad =D..Konstigt att det blivit så egentligen.. det är ju helt.. frän evolution.. :p


Okej.. Blev ett avbrott för jag skulle äta^^ Men nu är jag tillbaks ^^
Bröstundersökningar måste ju alla kvinnor gör aför att vara säkra p åatt man inte har bröstcancer.. och det är ju bra att man får göra sånna undersökningar.. nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.. hur det går till kanske? men jag vet inte det och ajg hittade ingen info om det heller ;(.. Ursäkta för det..

Men iallafall måste säga att det här, http://www.shockabsorber.co.uk/bounceometer/shock.html, är en väldigt kul sida.. Mest för att man kan se bröst skumpa runt eftersom det är hemskt annorlunda att se..haha .. men bra för er som tränar och veta vilken sportBH som passar bäst och varför .. :)

Hade btw fått mer kommentarer såg jag..
Från Nadira: Haha förhör varann via msn ;) det är bra det
Svar: hahaha jaa:P Funkade faktistk otroligt nog xD

Från Amanda: GILLA den sista bilden :)
Taack :D:D

Från Amanda:
:O KUL med nycklarna! :D . (Y) haha coolt men du har väl bra karma då antagligen ^^
Svar: Hahahaha jag antar det:D jag kommer bli en hindupräst i mitt nästa liv :D

Från Michelle: Krya på dig
Svar: Taaaack så hemskt mycket ;D Kul att någon jag inte känner kommenterar :)



Jag tänker inte skriva mer om bröst för jag orkar inte.. Jag tänker istället spela Spore ;D Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Haha viktor ;D



men hej hej.. ehm undrar om det heter hindupräst? eller om de överhuvudtaget finns något som motsvarar präst i hinduism:S..



DEN DU X)

2008-09-08 @ 21:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0