Väldigt bra helg, hittills..

Wohoo :D jag hann inte skriva igår för jag slutade skolan vid 3 (en timme tidigare woohoo!) och sen åkte jag hem, fixade lite snabbt och sen åkte jag till stan igen vid typ 4... och så gick jag runt på stan i två timmar och letade efter en present till farmor och lite underkläder till mig (JAG HITTADE VÄRLDENS SKÖNASTE TROSOR OMGOMGOMGOMG! och de var sööta också !:)).. Jag återkommer till det..

Sen vid 6 så skulle jag hämta tim på stationen och då hade jag fortfarande inte hittat något til lfarmor.. oooch sen insåg jag att OJ STAN STÄNGER NU! .. bravo...  \o/ 
Så jag fick improvisera.. Gick till Ica och köpte en orkidé, en pollypåse och en trisslott :P

Iallafall.. Underkläderna hittade jag på KappAhl .. Mamma gav mig 550 kr presentkort där så sa hon att om jag hittar något billigt som jag behöver så får jag gärna använda de presentkorten.. :) Eftersom jag behövde underkläder så letade jag efter det..
Jag hittade ett bara aaaaaaas sköna trosor.. det var typ hipsters med aaas skönt material och dessutom var de gröna och vita :D Fiiiiina gröna blommor.. Men iaf sen köpte jag ju lite "snyggare" underkläder med som faktiskt också var relativt billigt.. Dock BHn tog jag till vanligt pris för det fick jag för mamma xD
Jag köpte en Hello Kitty bh som var svart med prickar osv.. samt ett par liknande hellokitty stringtrosor som var billiga.. Ooch de där aaaas sköna trosorna samt två par söta strumpor och ett par stayups.. =)

Sen iallafall så gick jag och Tim till McDonalds så han kunde äta något litet så han inte var aas hungrig.. Sen gick vi därifrån till farmor..
Hos farmor så åt vi typ bara middag och pratade lite.. va mysigt men tyvärr var inte Hasse där och Lina var bara där 40mins typ xD..
Men sen kom vi hem vid halv 10 typ och jag var aaaaaaaaaaaastrött så jag somnade nästan direkt.. Jag hann ringa emma först dock xD

IDag skulle vi egentlgien åka till emma men det blev inte av för .. jag vet inte vaför äns  xD..Men det gör inget för Sandip kommer om typ 3 timmar så ska vi (jag,sandip,tim&hasse) spela lite och kolla på film tillsammans ;D

Jag vaknade vid 6 och var pigg men ville sova lite till så jag vaknade vid halv 9 och så gick jag ut med vovarna.. Sen väckte jag Tim och vi kollade på ett supernatural avsnitt sen åt vi osvosv.. Nyss var vi på a6 och handlade ett ps3spel..
Starwars ngt med force.. verkar iaf coolt och kul.. nu ska jag fortsätta titta på när de spelar ;D beey<3


Jag har varit glaaaaaad idag :=D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0