Måååndagen, herregud.

Alltså.. haha.. Usch.. Jag somnade vid 22 igår och sov verkligen asbra! vaknade 6.30 sen var allting priiima.
Men vid 8.30 började jag få liite ont i huvudet och det utvecklades.. Dammn vad ont jag hade efter några timmar och då gick jag ner till skolsköterskan och fick alvedon och sen efter ytterligare 20min gick jag tillbaka och la mig i vilorummet och sov i 40min. Hade så jävla ont!
När jag vaknade blev det inte bättre utan jag mådde bara illa i magen då också, men huvudet var bättre dock gjorde det fortfarande ont.. jag hade iaf matte och sen gick jag hem efter halva dagen..

Imon skulle jag åkt till Karlskrona men det blir inte av eftersom jag har biologilabb i tre timmar imon och jag får inte missa en sån för då måste jag göra det med någon annan klass...
Har fortfarande lite ont i huvudet.. helt stört.. om 40min ska pappa upp och då ska vi börja fixa iordning i mitt rum och sen hämta en kärra tills imon.. Och juste, när jag fixar mitt rum innebär det at jag har BILDER :D!!! till bloggen, hur bra som helst!

I helgen blir det nog också massa kul men förhoppningsvis kan jag övertala tim att inte gå till krogen för jag vill verkligen INTE. usch. Dock vill jag gärna på bio och spela massa familjespel osv.. Sen vill jag ju iofs till krogen just för alla kul folk ska dit, men man kan väl hitta på något hemma med dom också elleeer ? ;/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0