Jag är vaken!

Woooh. kan man tänka sig.. Gick upp 6.45 idag. Urk! Men yeye.. ska åka in till sjukhuset så jag är där 7.45 och ta blodprov samt hänga med pappa på sitt arbets EKG.. kan bli kul att se hur länge han orkar :)

Vid 09 till 12 så har jag skola... sen blir det a6 och handla julklappar ;D nice!

Ikväll skulle hasse och tim ut men vene om jag hänkar.. kanske.. dunno.. vill lite, men samtidigt inte.. vi får se!

och igår!! igår :D haha... ja.. urtrist!.. först hängde jag lite med amanda på vår gamla skola... det var väl helt okej för vi babblade ju en hel del och käkade gröt ;D.. eh.. vad mer . jo.. jag åkte hem, hann vara här i en timme typ sen skulle jag iväg till skolan. blälälälä.. vid 14.30 var jag där och föreläsningen började 15.. så först vare bara hitta rätt jävla sal (som sen ÄNDÅ VAR FEL för läraren hade skrivit fel siffra. det var 3028 inte 3038 som jag var i...)
och sen hämtade läraren upp mig och en annan som var i samma rum.. vi gick igenom hur man söker vetenskapliga artiklar i deras databas med tidsskrifter och även hur man vet om en artikel är vetenskaplig eller icke.. Shit måste snart ut med vovvarna.. ööh.. efter det så kom jag hem vid 18 och käkade, var SVINTRÖTT och ville sova sova sooova! men nej. jag pluggade.. och sen somnade jag vid 22. niiiiiice.


Iih :D hittade en söööt bild på lilla nellsan.. haha ååh :) Hur mår hon förresten, elena?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0