Ebba Grön

Woho!!! Idag blir en aktiv dag! har massor att göra så det är bara go for it! Men EN sak tänker jag göra först, innan hasse går upp och jag kan börja riva i huset.. ja. Först ska jag lyssna på lite mer ebba grön.. åhå.. reminds me om när man var 11 och trodde man var rebellisk haha! men still, lika bra låtar och texter fortfarande!!! :D




Ah det är gött som fan! :D
Oh! på tal om en annan sak. Pappa har tjaatat och gnaaatat om att "men sitt inte bara vid datorn och spela flashspel eller chatta!!!! GÖR NÅGOT MED DITT VERKTYG!" alltså- använd datorn som ett verktyg och LÄR DIG något..

Så igår när en vän och jag började babbla om lunarstorm och att göra hemsidor på lunarstorm.. med html grejerna.. jag minns att jag var grym på det haha.. gjorde alltid andra presentationer till folk..

Men ja. det som var så gött. Igår använde jag datorn LITE till att lära mig.. lekte lite på hackthissite och testade lite html.. men DAMN vad jag inte var pigg i huvudet.. slutade på uppgift 5 haha.. men rolig timewaster ;D


Det dryga i allt det här är att min kunskap från lunarstorm är typ helt bortblåst. Jag kunde likaväl använt mina skills till den här bloggen, om jag bara kunde komma ihåg nånting.. aaja whatever ;D skriver sen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0