Fredagen & lördagen!

Åh waow! Tim kom hit klockan 1.40 på fredagsmorgonen och sen skulle vi gå upp så vi var på dreamhack klockan 10.00. Det gjorde vi inte. jag gick upp typ 11.30 och sen var vi inte där förrens 16.00 typ..

Innan vi åkte till DH så åkte vi till stan för att käka lunch på en restaurang, NICE! ;D .. det var kinabuffé. Tror INTE jag åt för mina 85kr... ;(.. men YEYE whatever. Jag skulle blivit bjuden av tim men vi råkade faila lite vid betalningen så han fick betala mitt inträde till DH sen istället :)

Efter att vi hade käkat så åkte vi till posten, hem och till ett ställe där man säljer däck vid typ 16.00 var vi klara och uppe på DH. Dom hade ju bytt ingångsställe så jag fick ju gå flera meter. Fett drygt. Passar INTE lata milla kan jag ju säga.. hahaha


Såååå.... nu.. vad gjorde vi på DH?
Gick runt och tittade, chillade lite och lärde oss lite OCH FRAMFÖRALLT så kom jag NÄSTAN fram till vad jag vill läsa och jobba med. Funderar på att gå samma program som hasse. Men. Still inte säker. DÖDA MIG?! varför ska man bestämma vadfan man vill jobba med hela sitt liv, REDAN NU?!!!!!!!!!!!!! och jag vill läsa fem år så det passar ju men störande ändå. Är det milligt?... I dunno. Äsch. Blir fan knäpp.


Den här lilla manicken testade vi inte men den såg jävligt rolig ut. Var som wii grej typ.. Står på brädan och rör sig så rör sig brädan på skärmen.. ^^ No more no less, men jag gillar ju sånt!



SEN!!! Såg jag den här som jag bara MÅSTE testa tänkte jag. SYND dock att det inte var en helikopter utan att det var ett stridsflygplan. men ja. Jag testade. Jag fick sitta och vänta på några smånördar som var lite nervösa när jag kom och satte mig jämte och väntade.. Sen så var det min tur. Det var grymt roligt men samtidigt grymt svårt. Efter att jag hade spelat så fick klas och hasse testa med ;D Sen kom en söt liten asiatsnubbe som förmodligen hade med sig det här för att visa upp.
Och så bad jag honom lite snällt att spela det själv en gång, så man ser hur ett proffs gör, eftersom vi andra bara sög röv.. Han visste exakt hur man skulle göra och det såg redan mycket roligare ut ;D

Klas ;D


Hasse ;D


Och efter det gick vi till KTH och kollade på ett spel som jag ville testa också. Man tittar helt enkelt på skärmen och trycker på space, så dödar man dom små fåglarna som åker förbi ! coolio ;D och det var roligt men jag var sämre än både hasse och klas, FAST BARA LITE sämre ! :D Hasse ägde.



Efter tävlingen så skulle vi testa ett annat litet spel men det slutade med att vi stod och pratade i över en timme med snubben som hade gjort spelet och fick tips och idéer och lite inside info om hur man tar sig fram i spelvärlden!



Såhär såg den lilla eyetracking maskinen ut :)


Vi tittade lite på SC2 (starcraft 2, för er som inte är nördar som läser min blogg ;D;D) turnering! nice! :)
Och ni som ÄR nördar kanske känner igen "DAY 9" som sitter där framme vid skärmen och kommenterar spelet ?:)




Efter SC2 så kollade vi runt lite bara och sen blev det Street fighter finalen! FAN VAD DET VAR GRYMT!
Fucking awesome. Den jag hejade på från Winner bracet vann! Nice!


och ja.. en sak. Det var typ två år sen jag var där. MEN SKIT alltså. Det är helt sjukt vad det har expandat och framförallt hur internationellt det har blivit! fan galet...  i t.ex. finalen här så var det fyra personer. En var svensk.

Prisutdelningen:





Men ja.. lördagen! Igår. Jag vaknade 09 som vanligt och gick ut med hundarna. Sen packade jag bara hela jävla dagen i mina rum. och gick och handlade. och lagade liiiite mat men mest gjorde mamma och pappa och tim..

Bl.a. packade jag hela min resväska med kläder som jag inte tänker använda förrens i sommar.. Den här ska tim ha med sig. Feminint och snyggt ;) 






Sen iallafall så bestämde vi ju oss för middag som sagt. Men det blev en sen middag.. På kvällen rättare sagt. Och eftersom både hasse och tim var här så tänkte vi att vi bjuder in farmor också. Så då dukade jag fint och sen käkade vi janssons frestelse, korv, köttbullar och omelett ;D







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0