Småfunderingar kring blondinbella

ja, som ni vet så följer ju inte jag hennes blogg.
jag följer kenzas och falsksanning. men i falsksanning dyker det upp en hel del av blodninbella och då började jag tänka kring hennes "åh man kan allt om man vilL" grejer. wich is mkt sant men ja..
förrut var hon även expert på relationer, inte bara kärriär och självförtroende.
Det mesta som hon säger låter ju ganska trovärdigt nästan hela tiden men ser man tillbaks så är mkt ren jävla bullshit.
vem är hon som säger att hon är en relationsexpert osv när hon hade haft killen i 2 år då kanske när hon pratade om det?  PLUS att hon nu inte är med honom längre för hon vill hellre jobba? XD det är ju hennes val men det låter inte direkt som någon expertis på relationer.. möjligtvis det hon predikar om NU för tiden hela tiden, alltså karriär och skola, det kanske hon är lite mer av en hejare på men... när jag ser på allt hon pratat om förr, och ser hur det INTE blev, då blir det liksom en tanke "okej och nu ska jag lyssna på det hon säger för att....? "

Menar.. jag kan babbla om allt möjligt med och få det att låta trovädrigt SPECIELLT om jag själv har utfört det och lyckats.. men I dunno..  min point är väl kanske att man inte ska ta hennes ord for thuth, precis som man inte borde med NÅGON människa. men det är lätt att man gör det med folk som har stort inflytande. Om jag hade vart ...aa säg 14 år idag.. då hade jag LÄTT köpt allt hon snackar om. Seriöst. För det låter så jävla bra och jag vill också ha en fin karriär osv.. men still man måste se på vad som finns omkring en också. Använda det. Jag hade aldrig kunnat få litet "tillskott " avmin pappa o.s.v. som hon t.ex. hade kunnat få.


Tycker iofs fortfarande, såklart, att det är ballt att hon lyckats med allt som hon har lyckats med. No question about it. men ja som sagt.. hade jag vart 13, 14 år.. så hade jag nog köpt hela skiten, och SÅ jävla perfekt är det nog inte som sagt




Ska precis börja göra min engelska sååååååatteeehhh.. ni får helt enkelt nöja er med mina blogginlägg för idag.. Kanske skriver ett ikväll om min skolgång i högstadiet. Fucking awesome time men aja vi får se!




Kommentarer
Postat av: mc

då msåte jag ju bara, såklart, försvara henne lite. hon säger ju aldrig att hon ger expertråd, utan att hon vill vara mer som en bästa kompis eller storasyster o ge den sortens råd.

2010-11-30 @ 14:49:27
URL: http://insomniia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0