Wohooo!

Nu har jag pluggat en del :D men ska fortsätta lite till heh.. tänkte bara skriva att nu ska jag se på pinoccchio sen ! haha ååh vad länge sen! minns jag var rädd som fan för den så ska bli spännande!

en sak jag inte förstår är.. vi lärde oss som barn att man inte ska ljuga. allting säger emot det när man är liten och dessutom får man skäll om man gör det o.s.v. ÄNDÅ lär man sig det redan som ca fyra, fem åring.. Det såg jag på ett program på BBC knowledge en kväll.. men här har ni en intressant artikel, som jag iofs inte håller med om, men ändå! Läs :D


http://www.aftonbladet.se/wendela/article8095171.ab

Jag minns förresten första gången jag ljög.. Gud vad konstigt egentligen att minnas en sån sak, men det var lite speciellt för jag lekte med min storebror Hans..

Jag sa att han skulle blunda och öppna munnen, så sa han "okej då" och gjorde det .. sen stängde han munnen direkt efter så sa han "men du lovar väl att du inte ska ge mig något äckligt?" "ja det gör jag!" svarar jag..
Sen ger jag han något riktigt äckligt...tror det var senap.. Då blev han jätte upprörd och ledsen så sa han "NU LJÖG DU!!" och då sa jag "NEEHÄÄ DET GJORDE JAG INTE ALLS!!" så gick vi och frågade mamma och pappa, om ifall jag faktiskt ljög.. Då sa dom att "ja det gjorde du Camilla!"

^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0