Heey! Come out and pla-ay!

Igenom mina öron drar offsprings just nu, med en blandning av blink 182, sum41 och goldfinger.. Vilket resulterar i att jag vill ut och skejta.. men jag har en hel del att göra idag innan klockan 17 (då boris och sabina slutar jobba)..

Först och främst ska jag poppa min piller..Sen duscha, fixa naglarna, städa upp lite i köket, städa upp i mitt rum och bädda sängen saaaamt titta lite mer på utbildnigen jag valde i förstahand.. vill ju som sagt göra mig själv ännu mer säker.. haha.. och fixa lite mer försäkringspapper.. Bloggar väl någon gång också under tiden förmodligen :)






Innan jag hoppar in i duschen får ni en outfitbild från igår.


Rosa halternecklinne med svarta prickar - Köpt på HM för.. 5 år sen?  Herregud vad tiden går fort. Det var mitt enda plagg som jag köpte på flera år minns jag haha.. En cool sak var att boris påpekade det igår. När jag satte mig i bilen så sa han "Oh du har den idag!" "va?" "ja, det linnet har du haft sen vi började umgås typ".. vilket är sjukt sant . Haha.. coolt att han la märke till det.
Sen är byxorna från den där 60kr butiken som fanns i stan förrut.. Skitsnygga, skitbekväma, rumpan blir sjukt bra i dom MEN dom är för långa och lite genomskinliga =( 
Vita vanliga tubsockor från.. whatever? Stadium typ?
Gräddvit bh med svart -vitprickig rosett + svart spetskant fått i julklapp tror jag.. från kappahl eller lindex tror jag..








Kommentarer
Postat av: Boris

Jupp. Ser bra ut det där. ;) Var det de byxorna som du hade den där lektionen? :P

Angående genomskinlighet så är det aldrig skadligt så länge det bara är väldigt lite på en snygg kropp. :P

2011-04-15 @ 11:15:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0