Höftben och relationer

Hallojsan!  Har precis spelat lite hon, tutorial.. heh. pinsamt nog så måste jag erkänna att jag dog en gång.. =(

Förövrigt så tänkte jag säga TACK jossan för att du tyckte mina höftben var snygga <3 gjorde mig glad :)
Har alltid fått höra att jag inte har höfter så.. haha .. blev en chock. tack ! Men för att vara rättvis så.. jag ser inte ut att ha höfter när jag står normalt..>.<


Anyway! Relationer är kvällens tema att skriva om :D
jag och pappa pratade mycket idag om relationer.. Vi pratade lite om tim osv och han sa att när du ser tillbaks så kommer du se att det var rätt att ni inte var ihop och att tiden med han självklart var bra osv men att det kanske inte var den rätta.. Nehe. Men då frågade jag "okej men hur vet man om det är the one liksom... hur fan.. alltså inga par håller ju typ ihop nu för tiden.."
så sa min braiga far att "det första första första som man måste är ju faktiskt att ha kul ihop.. man ska kunna skratta tillsammans förstår du.. det tror jag är jätteviktigt.."
"sen tror jag också det är viktigt att man alltid lär av varandra .. det kommer ju förmodligen en gång då man kan precis allt om personenoch vet vad personen tycker och tänker utan att man behöver höra personen uttrycka det i ord.. det tror jag är dumt när det händer. dock så kommer det hända, väldigt troligt, så då får man istället ta och uppleva saker ihop.. Och jag tror det är viktigt att man hinner uppleva saker ihop innan man skaffar barn(inte en random solsemeaster utan isf något man UPPLEVER och inte varje gång mallorca 1v) .. och efter att man fått ungar är det viktigt som fan att resa tror jag, så vardagen förändras och allting inte blir likadant .. omväxling förnöjer liksom.." Pappa trodde, precis som jag och hasse, att en bästa vän vore fan det mest ultimata att leva med och ha familj med osv... att man hinner bli vänner är viktigt tror han..Man ska även vara lyhörd tyckte han.. så man verkligen bryr sig om personen och så sa han "man kommer alltid alltid göra fel, så glöm inte det.. problem kan komma upp och då ska man deal with it, för folk göra fel.. hela tiden"

Sen pratade vi även om otrohet men det tar jag imorgon... måste sova nu^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0