Mysdag!

iiiwh! :D Imon kommer nog bli en toppendag!
Var precis ute och tittade på stjärnorna och sjöng på jesus is a friend of mine for the luls och nu funderar jag över morgondagen :)

Vi ska göra klart vår rainbowcake med frosting osv osv imon samt att vi ska träffa jossan och förhopppppningsvis crasha en fest också ;D ni får veta mer imon men jag tror det kommer bli en mysig rolig dag! och förhoppningsvis så är det så jävla brilliant väder, som det vart idag, imorgon också <3


Random bild från idag.. Wiktors konstiga öga.. eller konstiga ögon har han ju, inte bara ett.. De är ibland gröna, ibland blåa, ibland gråa.. men oftast är dom alla samtidigt.. som denna gången.. gråblå längst ut, sen gröna, sen en GUL jätteskarp linje (som inte syns svinbra på detta fotot) och därefter gröngrå sen svart pupill




öh.. Ja... men jag skriver mer imon :D har iaf haft det asbra idag.. gillade att hänga med boris också även om han utlevde sin rastlöshet på ett adhd vis <3 haha.. mmh.. awesomedag har det verkligen vart ;D  tio av tio imo.

Stötte även på David Fransson när vi var ute med hundarna.. AFF han är så trevlig och snäll och gullig ! seriöst .. asbra dude! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0