Work out!

heeey! Haha. jag ska träna i en timme snart.. tänkte bara skriva lite här.. det är trevligare än att träna om jag ska vara ärlig ;) .. tror att det blir två timmar idag faktiskt för jag orkar inte träna imon och sen kommer jag ha besök resten av dagarna och då vill jag ju såklart inte heller träna.. haha..

Förövrigt så måste jag verkligen kolla upp några saker med några olika utbildningar idag med.. Så kanske inte skriver mycket mer idag,vilket är synd eftersom jag inte har hunnit skriva så mycket eftersom allt med sjukhuset tog sån tiiiiid idag..
men ah... så blir det vissa dagar tyvärr!



åååh. Robyns indestructible går i högtalarna här <3 awesomeness! haha.. jag gillar robyn.. mycket <3.. Play är iofs ännu bättre.. och dont stop the music är awesome med.. mmh! anyway! helgen :D

Vad händer i helgen?! Jadu .. inte någon aning typ.. vet att på fredag åker jag till blekinge :) ska på öppethus på blekinge tekniska högskola :) och resten av helgen spenderas med Wiktor men har inget planerat.. kom dock på att jag skulle ju vilja åka skateboard.. hmmsi.. bra ide milla! (Y)!

men aaah vi får se om det blir ett godnattinlägg sen :) Tänkte att jag skulle försöka sova i tid idag för jag är astrött men också för att jag har sjukgympa imorgon på morgonen...


ååååååååååh. Nej. nu kom en av världens finaste låtar <3... "bara om min älskade väntar" med pimme.. underbart!.. hans röst. Herregud. ja. Du är min gud thåström. Feel it jao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0