Fortsättning =)

mmhm nu tänker jag minsann fortsätta.. Enda sen jag kom hem till jkpg efter olshammar-äventyret (där jag inte heeller kunde skriva på bloggen>.<) så har det vart fullt upp varje dag, så därför har jag inte heller skrivit så mycket,samt att jag inte fick tag på en dator så ofta heller =(..
Den 19e till 24e så var jag hos pappa.. Wiktor kom till mig den 24e på julaftonskvällen :)
Nittonde, tjugonde, tjugoförsta och tjugoandra bestod av att handla julklappar, gå till tandläkaren 2 ggr (dyyyyrt! :| ) och färga håret, blodprov, mysa med familjen och klä granen och slå in paket :)
Så, det var exakt det jag gjorde helt enkelt.. hehe.




Ful bild =( men still... syskonen ;D

Aja. eeh. JA ! den 23e är vi ju på :D (btw så cpade min telefon när jag mobilbloggade. jag fick en FEMMA, inte gemma.. På tentan alltså. Fuck yeah!)
Den 23e hade vi en liiiten minijul hos mina sysslingar :D det var suuupermysigt.. Vi kom dit (pappa, jag, klas, hasse, mamma och vi tog icke med hundarna) med en stooor kastrull gröt och sen värmde vi på den lite där.. Pratade, busade och busade och busade.. Åt gröten, sen hade jenny gjort en SVINGOD lingoncheesecake.. Och under tiden som den tinade så delade vi ut julklappar till mina små söta sysslingar :D dom blev asglada och det var spel till dom.. vi spelade alla fyra spel :D (de fick ett var och sen ett gemensamt) efter ytterligare bus så var cheesecaken i god konsitens så vi käkade lite sån och sen busade vi ännu mer :D



24e blev såklart julafton :) Då firade vi juuuuuuuuuuuul! Jag vaknade typ 09 eller ngt.. så hjälpte jag pappa enda tills klockan 13.30 typ.. Vid 14 kom gästerna (mamma, farmor, hasse) och innan dess så fixade jag till mig lite fort :)
Vi åt (maaaaaaaaaaaaaassa jävla mat. seriöst vi fick slänga hälften, och då hade vi ätit det i 3 dar eller ngt..) och sen chillade vi tills kalle :D
Jag satt klistrad vid tvn (och vissa klagade.. hrmpfff!) och sen tillslut så fick även de som klagade in den söta stämningen framför kalle :D.. och efter kalle blev det julklappsutdelning ihop med kaffe och fika :) Det blev massa julklappar iår, det var mysigt att se dom under granen som vi pyntade dagen innan :) Pappa och jag fick impulsköps-känsla.. så vi köpte en gran, därefter en spira och en fot, samt glitter och kulor :D

Sen begav sig farmor hemåt och vi andra stannade och spelade bordsspel och åt gröt, sen på kvällen kom den bästa presenten, wiktor!  och vi fortsatte att spela spel hela kvällen :D mysigt!


Önskar att jag kunde ha en bild på granen, men den är tyvärr i mobilen för jag hittar inte min kamera, och jag har inte min mobilsladd här =(

anyway. Framme vid den 25e :D Snart är jag ikapp! haha..
25e var bestämt att vi skulle vara hos lillen och fira jul .. minns inte om det var vid 14 eller 15 vi skulle vara där, men skitsamma :) Vi kom dit iallafall och socialiserade under tiden som maten gjordes klar.. Sen åt vi :) Inte lika mycket som på julafton.. jag orkade inte smälla i mig så igen.. haha.. och efter maten så skulle min kusin iväg lite snabbt, och vi ville inte börja "julklappsspelet" innan alla var där igen..så vi körde frågesport under tiden (ungdomarna iaf..) och de andra pratade väl eller busade med småbarnen, dunno really..

Lina kom tillbaks och dåblev det kaffe och små julgodisar :).. Sen var det utdelning av paket .. vi byter inte i den familjen så mycket men de har små söta barn som är mina kusiner och de får såklart klappar :D det är awesome att se hur glada dom blir haha.. anyway så .. jag var tomte och läste på paketen "godjul blabla önskar blabla".. När jag sa "godjul nellie önskar farmor" eller liknande, så tog nellie paketen (hon skulle dela ut, jag skulle läsa) och gav det till farmor, istället för sig själv.. haha CUTE unge!
Vi fick iaf något paket var och sen öppnade vi dom.. Wiktor blev jätteglad för att han fick ett paket ^^ .. mycket oväntat och awesome.

Efter alla trevligheter så var det tamejfan GAME ON! nu var det krig :) Vi la alla upp våra tre paket på bordet som vi köpt för typ 50kr /st och sen slog vi tärningar.. får man samma siffra på båda tärningarna så får man välja ett paket. Sen gör man så tills alla är borta från bordet.. Därefter så har vi 20 min på sig att slå tärningarna igen (då går det betydligt fortare) och om man får dubbel då så får man snatta av andra ;D.. kul!
Slutade iallafall med att jag fick två paket .. En skål och en godisgrej.. Så gick ett paket minus, men still :D

jag hade köpt en huvudmassage grej tills iår, samt en sudoku-kub typ och 4 koppar i ett paket ..
nu ska jag bege mig bort till min pappa, för att fira nyår.. Får se när jag skriver igen :)




fast nej. heh. Jag glömde ju. Efter det så drog jag wiktor leena och hasse ut på krogen. Först hem till pappa och förkröka lite sen ut till bongo .. där träffade jag amanda och elena och viktor och eric och elias och ahlen och micke och andra :D was niiiice.. Men jag blev skitfull. den 26e spenderades med att vara SVIN bakis.. har aldrig mått så dåligt .. snarkade som fan tydligen också.. pinigt.. sen är vi på 27e nästa gång jag skriver :D hehhhh. beey!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0