New Years Eve

Happy new year, happy new year går på mammas laptop.. Lugna favoriter u know ;D hahaha..

anywaaaay. jag är sjuk. great. Inget supande för moi iallafall, men det gör inget :) då har jag en hel flaska att ta hem till linkan och använda vid andra festligheter..
Jag har sjukt ont i halsen>.< och lite annat.. mest öm överallt.. hosta.. blö.. Laddade upp med en kopp te det första jag gjorde i morse, halsen blev typ 100% bättre men den är fortfarande mycket kass><

Jag har ingen aning om hur dagen ser ut, förutom att kl 19 ska vi käka middag hos pappa.. sen får vi se hur dagen spelar ut sig liksom..Lite alias lär iallafall spelas..
Hoppas iallafall att jag kan få träffa boris och torbjörn (Y)



Bild från linkan

Jo. Nu tänker jag förklara lite här om min sega jävla uppdatering. Från typ...mitten av december..
Grejen är den att den 16e hade jag min sista tenta.. och innan det så övade jag på den.. Och veckan innan (typ 10e eller ngt) så var jag mest extremt ledsen och nere.. och pappa erbjöd sig att betala biljett för mig ner till jkpg (jag var endå ledig hela den veckan) och då åkte jag ner samma dag (fredagen den 9e..) sen var jag där hela veckan tills tors den 15e och bara pluggade typ.. och under pluggveckan skrev jag såklart inget heller (precis som jag inte gjorde när jag var ledsen) och sen på tors kom jag hem runt 19 och packade om hela väskan och en ny väska dessutom, för nu skulle jag packa till hela jullovet (16e dec till 16e jan) då jag skulle vara borta.

På fredagen var det kaoooozzz hela dagen, det ska jag ocksåberätta om sen.. men det ledde iaf till att jag inte hade en ledig minut att skriva, även fast jag var rätt glad den dagen..Samma dag så åkte jag till Olshammar. vart fan det nu ligger. haha. anyway. Där träffade jag mina kusiner och det var jättemysigt, och fett scary på ett vis..
Var bara en bensinpump (ni vet sån där gammal läskig?) mitt i den här lilla lilla hålan som inte hade NÅGOT annat.. For real. Inte ens en kiosk. hahaha..
Då kan man ju undra hur fan man underhåller sig i en sån liten håla (som dessutom inte har bussar som går normalt till ett "inte så håligt"-place) och jo, man umgås med fina kusiner :D vi spelade massa spel och babblade, glodde på film.. u know the drill liksom..På söndagen åkte jag hem till jkpg med lilla donnisen :)



Nu ska ni inte få föööör mycket text i denna.. ska berätta mer om alla dagar allt eftersom :) men tänkte bara avsluta med den där kaozfredagen..

det var nämligen såhär .. Jag gick upp 09.. Klockan 11 skulle jag vara på sjukhuset för sjukgymnastik, det SKULLE ta en timme.. Så tills 12. Sen en timme till skolan, då är kl 13. Sen ville jag hinna äta innan provet som är vid 14.. 14 till 18 skulle provet hålla på. Vid 19 gick mitt tåg till olshammar... Seriöst. VAR finns tiden att ta ut min lilla stackars söta vovve ? =(.. jag var så ledsen..
Ville liksom verkligen inte låta henne vara hemma ensam i 10h +..
Visste inte heller om provet verkligen tog 4h, jag antog inte det.. men ändå. vad skulle jag göra? ingen hundvakt fanns heller.. så jag tog med söthunden till sjukhuset, där fick hon vänta utanför..
Mötet tog inte ens till 12..tog kanske 20 min.. Så köpte jag med mig en räkmacka från sjukhuset, gick ut till min vovve där hon stod med sin mat och vatten..
Så begav vi oss till skolan, vi var där ca 12.30.. Jag hade provet först vid 14.. men vi hade inte hunnit hem, för då hade vi vart hemma 12.30 sen behövt åka 13.. =(..
Såå jag och min bästa hund satt utanför tentahuset tillsammans, kände mig lite som en hoeboe, (tänk på att jag ÄVEN hade med mig en FET resväska PLUS en stor träningsbag)..
Och där satt vi i 40 min, jag åt min macka och delade med mig av några smådelar till Donna..
massa människor gick ut och in i huset och sa naaaw eller fnissade eller påpekade vilken söt hund jag hade :)
Sen kom en söt tant och sa "men ska ni verkligen sitta här ute? ni kan ju iallafall gå in i väntsalen"
jag frågade hur det går med allergiker, hon sa att det var inga problem sålänge jag är i väntsalen och inte i sjävla tentasalen där folk ska sitta i flera timmar.. Vi frågade även städerskan för att få ännu ett godkännande..
så jag och min donnis gick in, satt där och läste igenom lite papper till tentan..
folk började rulla in och jag började socialisera istället (såklart på samma plats som hunden..)
Sen kom en jättearg tant och sa att "Du kan ju inte ha hunden här inne!!! " jag blev helt chockad.. så sa jag "men städerskan och en annan tant sa ju att jag fick" då sa hon "hade min son vart här så hade han vart död!!" sen bara gick hon.. wtf. hon bad mig inte att ta ut donna.. jättewierd..
Seeeen kom ytterligare en kvinna, jäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääättestor var hon! haha.. När hon kom mot mig så kände jag bara "oh fuck..." men ja. såklart hade hon pratat med den arga tanten och sa "du kan inte ha hunden här inne" då sa jag "okej men då tar jag ut henne såklart, det är inga problem"
"nej, du kan inte ha henne här utanför. Det är dödligt för asmatiker".
Wtf?!?!?!?!? haha. Så jag sa "okej vad fan ska jag isåfall göra?, jag kan ju inte bara släppa henne"
"ne men det skulle du löst före tentan, en hundvakt eller ngt"
"jo, jag känner två människor i linköping och ingen kunde, men visst. Jag sätter henne här utanför nu iallafall" och började resa mig.. Då sa hon "det är bara vakternas hundar som får vara här utanför, du borde inte sätta henne där"
Dåblev jag bara så jävla arg så jag svarade inte ens. Vafan skulle inte vakternas hundar kunna påverka allergiker för ? herregud. så jag satte min donna utanför och gav henne mat och vatten.
Sen kom en tredje snäll tant och frågade om jag inte ville sätta donna i bilen som hon hade, hon hade nämligen bäddat för sina hundar där redan :) Så jävla cute och snällt!

Anywya. sen begav sig jag och donna till stationen och där somnade vi någon halvtimme, sen gick tåget vid 19 och vi var framme i olshammar runt 22.. japp. nu måste jag gå och socialisera med wiktor och mamma ;D beeey

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0