Nyfärgad och fin! :)

Sitter just nu hos mamma, pappa ska hämta upp mig snart.. Heeeela dagen har gått åt att handla! massor! först i flera timmar med pappa, från typ 11 till 16 och sen från 16 till 20 med mamma :D
Åkte med mamma hem efteråt och slog in lite presenter och därefter har vi färgat mitt hår :) ser fint ut än så länge, det ska bara torka till så jag kan se det riktiga resultatet.. Vi var dock tvugna att använda två hårfärgningsmedel-flaskor eftersom mitt hår har blivit sådär superlångt igen..
NU kan jag ladda upp en fin random bild :D för mammas dator är inte så speciellt bra virusskyddad och tillåter även popups ;D


Fluff hår för några veckor sen :)


idag tror jag att jagh ar provat runt 30 olika klänningar. Alla var förstora förutom 2, som kändes halv-okej.. =/
hann btw inte riktigt skriva klart om den fredagen den 8e som var så jävla irriterande.. pappa kom nämligen och vi skulle åka iväg.. ANYWAY. När jag vaknade (efter vad jag trodde var ca 4h sömn) så tänkte jag "waow, sjukt att jag vaknar innan klockan när jag bara sovit så lite? men kanske var för att jag är så ledsen så min kropp vill upp och aktivera sig?"
Precis då så ser jag hur LJUST det är ute. Klockan är 10. Herregud. Försenad. Damp. Så jag smsar wiktor och grinar över hur kass jag är och att jag tänker somna om så mitt humör ev. blir lite bättre. men han peppar mig och jag går tillslut till skolan ändå, får vara med på ca 45min av en 2h lektion men det var bra.. för jag fick även prata massa med petter och det var jättetrevligt :)

På vägen hem så ringde jag pappa på bussen och sa att jag är ledig heeela veckan tills den 16e då jag har tenta, och jag ville att pappa skulle åka upp till mig och stanna där några dagar om han inte jobbade.. men han pallade inte det, men sen så kom han på den brillianta idén att jag skulle åka upp till jkpg istället :) Så det gjorde jag.. från fre 8e till tors den 15e.. Pappa betalade ena biljetten och mamma den andra, för anledningen till att jag ville ha upp pappa och inte åka ner själv var såklart att jag inte hade råd. men dom tyckte så synd om mig efter att läst min blogg om hur ledsen och arg jag var, så de betalade.
Och ärligt talat så betalade de min biljett till ett godkänt på tentant tror jag nog. Hade aldrig pluggat så duktigt om jag hade vart hemma i linköping..
Under dagarna här så var det ungefär vad jag gjorde. Pluggade, pluggade och pluggade.. sen hade jag migrän en av dagarna och så träffade jag även mc lite kort några timmar någon dag, sen när jag träffade boris och sabina så pluggade jag samtidigt eftersom domhjälpte mig att förhöra mig.. Gick svinbra :D


Sååå..det var min fredag. och nästan heeela jkpg veckan. sen på torsdagen åkte jag hem så jag var hemma runt 19 och därefter packade jag till en månads jullov och diskade, slängde mat i kylen som kan bli gammal, bäddade osv .. Gick med donna, sen somnade jag. På fredagen den 16e hade jag min tenta kl 14, men innan det så skulle jag till sjukgymnasten kl 11 så jag var tvungen att gå upp 09, men inte nog med det. Nej. jag var tvungen att ha med mig aaaaall packning, min hund och inte bli trött under hela tiden.. För efter tentan som slutade senast 18.00 så skulle jag till tåget som gick 19.06 till Olshammar, mitt i skogen :) berättar mer om den tentadagen (som var JÄVLIGT mycket kaos med) och olshammar helgen med mina kusiner sen, för nu snart hämtar pappa mig :) Ha en underbar dag! jag har haft det iallafall :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0