Vet ni vad som smakar otroligt äckligt efter att man borstat tänderna?

t.ex. kaviar.. men en sak som kommer så jävla nära kaviar är faktiskt blod. usch. Gick emot mitt sår på fingret och det började blöda, slickade av det och höll på att spy. fyfan vad illa det smakade.

förövrigt så har jag inte skrivit på ett tag. har vart hemma i jönköping. sen i fredags. det behövdes, minst sagt. Jagh ar träffat underbara mc och även boris och sabina.. sen har jag mestpluggat hela jävla dagarna, was nice. Fick en 4a på test-tentan igår iallafall, så jag hoppas att jag sätter en fyra imorgon på tentan.. sticker alltså hem till linkan igen idag, imon är det tenta, och imon åker jag till hallsberg för att träffa mina kusiner..  och på söndag åker jag till jkpg igen..
Förlåt för seg uppdatering men jag har vart inne i ett enormt plugg-mode förutom i fredags när jag kom hit och i tisdags när jag hade migrän och sov halva dagen sen hade ont i huvudet resten.. men då vill man inte sitta vid datorn ändå ;)

skriver som tidigaste imorgon efter tentan skulle jag tro, och då blir det tyvärr mobilblogg utan bilder =/

och självklart. haha. nu när jag skulle ladda upp bild från pappas dator såhar han en popupblocker.. så no pics for you guys ;( sorries!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0