Alltså. Klädproblem.

Fan vad jag inte fattar hur tjejer och killar alltid orkar tänka på vad dom har på sig.. Jag tar alltid översta tröjan/linnet ihop med översta paret byxor.. När det är nytvättade kläder som ska in i garderoben så åker dom längst ner i klädhögen eftersom dom inte ska användas om och om igen från toppen av klädhögen...


Men nu. När det är fest. Då måste jag ju tänka till iallafall lite... SÅ.. Vad fan i helvete ska jag ha på mig ;( Mycket av mina finare grejer är hos tim.. Alla saker som hänger på galge typ.. haha.. Men  sen har jag även två av mina favoritklänningar här.. Men dom har jag fan alltid på mig nu förtiden när det är fest. så får växla. Så tänkte jag kjol slips och skjorta? Men den brukade jag alltid ha förr på fest... Affffff HAHHA ORKAR INTEEEE. Jävla problemskit som man egentligen inte ens borde care about. Alla där på festen tycker redan jag ser bra ut så wtfff.
Har ingen direkt passande bild till ämnet, så ni får en dagen (gårdagens och denna "morgonens" ) look istället..



Tröjan sitter awesome <3 och vet inte vem jag ärvt den från. jeansen är ärvda från hasse. det är typ mina favoriter fan vad dom är bra. Dock stora, men eftersom det är tjocka tights under på bilden så ser det ut som dom sitter mkt bättre än vad dom egentligen gör..
FÖRÖVRIGT: hur jävla awesome hår har jag inte?!?!? men . Det kunde ju vart starkare. Och inte så jävla trassligt. heh.


Nääääääääääääääääääääääääää usch. Nu ska jag rensa fram lite kläder och se... Sen tänkte jag även lite mer classy med min rutiga fina awesomeiga "jacka" som jag aldrig nånsin använt fast den är så jävla snygg.. har inga brallor som passar till den. men äff nvm. lär väl bli något inte direkt genomtänkt ändå..

Måste plugga nu och ska även duscha såg jag när jag tittade mig i spegeln idag.. ahaha


Kommentarer
Postat av: vikk

tror den tischan vart min en gång i tiden. du kan ju ta stuprör o nån blus/skjorta...

2011-02-11 @ 16:51:02
URL: http://insomniia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0