Att rensa sin dator . .

Herreguuuuuuuuud I tell you! Nu har jag och pappa hållt på i 2,5h att rensa upp min dator. Dels få bort ett virus jag hade (heh.. :$) och sen bara radera grejer som INTE var mina. Pappas, hasses, tims o.s.v. Avinstallerade massoooor med program som jag inte hade en aning om vart fan dom kom från.. Och nu har vi äntligen fått upp ett fungerande system!
Mitt skrivbord är också rensat. Hade halva skärmen helt fullpackad plus några få utspridda ikoner i vänster del av skärmen också.. Men nu ser den ut såhär :)




Stilren och inte smockad. Awesome. MEN!!! haha. Har fortfarande de där 4 mapparna på skrivbordet att rensa igenom (Bilder, Videos, Dokument & Filmer) där det ligger filer från ungefär 8 år tillbaks. Heh. Kommer nog hitta en hel del att radera iallafall i musikmappen.. I bildmappen vill jag inte radera gamla grejer även om man ser ut som en idiot, det kan vara kul att ha sen :) Men kanske hittar annan skit. Ska iallafall göra ett bra och fungerade mappsystem inne i bildmappen :)

Plus att jag dessutom ska rensa igenom min kamera på några gb.. heh. Också fylld med bilder och videos.. Sååå Ja.. Bara sätta igång ^^

Btw. Jag har inte skrivit på några dagar p.g.a. viruset. Vågade inte pilla för mycket ;( .. heh.. Men pappa fixade (H)



Lets delay our misery, save tonight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0