Gammla bilder..

Eftersom jag rensar min dator lite till och från, samtidigt som jag pluggar, så tänkte jag visa lite bilder. Hah.


Båda dessa bilder är från samma år. Hur jävla olika stilar är inte detta? Dieseltröja, flörtuttryck och en jävla rosa truckerkeps med en prinsesskrona på? Vs Cool dudette med pilotbrillor, slips och nitarmband med en alldeles vanlig pose?.. HAHA. Men, det är faktiskt lite så.. Man har ju så många olika... delar i sig.. Sen att vissa är större än andra, är ju en annan sak. Men ah.. Som sagt, alltid nice att ärva kläder och prylar.. Man får så mycket att välja på. Saker man kanske aldrig ens tittat på i affären men när man får dom och testar dom så sitter det perfekt och ser snyggt ut och på något sätt kan utstråla en del av dig själv. Det är nice ;D..






Iofs insåg jag nu att inga av dessa kläder är ärvda. HAH. Dieseltröjan köpte pappa, kepsen köpte jag(pinsamt nog.) Slipsen på andra bilden hade jag faktikst GJORT i syslöjden (hur sjukt det nu är att jag lyckades. fan sämst på sånt hahaha.. ) och det svarta linnet köpte jag på HM. Det är mitt favvo fortfarande hahaha <3 FAN vad det är snygggggt och sitter perfekt! Sen var det billigt dessutom.. tror det kostade typ 79 eller ngt..




Och så hittar man bilder på andra människor med haha och det är SÅ KUL att se förändringar.. <3 aff. så mycket awesome grejer med bilder. Jag hoppas att jag aldrig slutar fotografera saker och folk..

MC 2006 vs MC 2010





Och haha nu måste jag plugga igen. så jävla typiskt. men EN bild till. Min fina bästa underbara jävla klass i högstadiet<3  haha. fan vad ace det var..



Och vart får jag sitta, om inte i mitten längst ner -.-? Anyway. fan vad awesome klass. Jag gillade den starkt. <3 och den tiden av mitt liv älskade jag

Från vänster längst upp:
William, Abdi, Ahlen, Chener, Josephine, Sandra, Jonna, Jossan, Bella, Micke, Ting, Läraren Lisa.
Andra raden: Koffe, Samone, Ghias, Jag, Tobbe, Alex, Norden & Andreas

Detta var i 9an. Blir väl 4 år sen snart ? o.0 Jävlar ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0