Min mardröm. Jävla cpdröm seriöst..

Sitter just nu med läxan och avnjuter en cola samtidigt.. Det känns enklare om man har något sött att smaska på ;D så det blev cocacola. Yummie. Meeeen... det är ändå förjävla segt om jag ska vara ärlig.


Imon är det ju både träning och vanligt sjukhusbesök.. tidigt.. vilket gör att jag borde sova i tid ikväll. Igår gick jag och la mig i tid (Vid 23) för att jag idag skulle upp kl. 8.30 och städa.. toppen, förrutom det faktum att jag somnade, vaknade, somnade, vaknade, somnade, vaknade .. Ungefär på en timme.. För tim höll på med sin iphone.. meeeeeen sen somnade jag iallafall igen. Och då vaknade jag istället 2.48 av en mardröm... Jag höll på att dra ut massa blad ur ett bokförningsblock i ett sovrum, rätt som det var så klampade tre killar in med hasse i ena armen hos en dude och någon annan kille i andra armen på en av dudesen..

Jag tittar upp och så säger jag "oj jag går, ska inte störa" (dudsen såg förbannade ut på hasse och hans kompis) men nej. Det fick jagi nte. Slutade med att jag (och min kompis som var med mig i sovrummet) blev våldtagna..? ! cp dröm. Och sen var det klart så skulle hasse typ "rädda " mig och min kompis genom att ringa polisen (men hasse var fast i ett annat rum) men det kunde han inte..

Vilket var bra. För jag planerade redan min hämnd.
Jag visste vilka dom tre killarna var så jag släppte hasse ut ur sitt rum och så sa jag "hämta hash och narkotika.. massa! du känner säkert folk, gå och gör det .. men rör det bara med handskar! inga  fingeravtryck!"

Medans hasse gjorde det så ringde jag upp alla mina långa/biffiga killkompisar.
Samlade ihop Pierre, Jesper, Wiktor, Boris, Oliwer och Tim och sen åkte vi och samlade in en av killarna ("bossen") och så åkte vi till en källare där mina killkompisar höll fast honom i stående position medans jag stod och sparkade och sparkade och sparkade på hans bollar, jag slutade aldrig, förrens jag vaknade.....Sen somnade jag igen och drömde fortsättning (?!?!?! inte ens säker på att jag vaknade.. men kändes som det..)
Och då fick dom stå inför rätta i en rättsal, där jag visste att de bara skulle få ett fjuttigt jävla straff för våldtäkt och även för misshandel av hasse.. Så det var därför jag hade lagt dit knarket förstod jag sen.. HAHA.. för då åkte dom på så jävlar i helvete.. vilket är lite töntigt men ja, så är det ju.. och själv blev jag aldrig åtalad för något eftersom vi skött det så diskret tydligen.. inga bevis.. haha.. herregud




Insane. HAHA.
men ah.. när jag vaknade så tittade jag på klockan.trodde klockan skulle vara 05 typ men nej. 2.48
Great shit . Sen kunde jag inte somna förrens klockan var 04.10 typ.... Sist jag tittade på kl var den så iaf. herregud vad värdelöst..

Kommentarer
Postat av: [email protected]

fick han inte ont av ditt sparkande på hans bollar? :D

2011-03-01 @ 18:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0