Skönhet?

Hmm.. Tänkte på en sak igår när Elena sa att mina ögonbryn såg noppade ut..  jag noppar inte mina ögonbryn.. gjort det tre gånger i mitt liv typ.. ändå säger elena att dom ser fucking amazing ut tydligen..
Så började jag tänka på.. att jag har verkligen mycket grejer som tjejer vill ha med utseendet.. Jag har inte längden, men jag har det mesta andra.. Vilket jag tycker är sjukt.. och lite orättvist, just för jag inte bryr mig direkt mycket.. haha..

Får typ aldrig finnar.. Mitt hår blir inte fort fett och dessutom är det jättelätt att forma och styla, om man nu vill det.. Jag har shyssta bröst, shysst rumpa, shysst mage, långa naturliga ögonfransar, helt okey ögon... Mina naglar får "fransk manikyr" när dom växer ut av sig själva, inte överdrivet hårig, små fötter(varför vill vissa folk ens ha det btw?? Inga fötter är fina endå.), ingen jättekonstig näsa förrutom lite sne, jättefina läppar.. och sånt där..

Det är nice nu när jag tänker på det, men samtidigt rätt orättvist eftersom jag oftast inte direkt bryr mig..




Bilden är för att demostrera mina naglar..Fattar inte varför dom blir sånna med "vit del" längst upp som fransk manikyr o.0 men ah..

Kommentarer
Postat av: Jennie

ja du är verkligen vacker! Jag fullständigt älskar ditt hår!



Det bästa med dig, är att du är vacker men inte fåfäng och ignorant, som de där tjejerna man tyckte illa om i skolan för de var snygga och visste om det - och var elaka! ;(

2011-02-24 @ 20:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0