Godmorgon!

hihii! jag vaknade runt 10 och sen nu så har vi äntligen gjort oss redo för allt vad dagen innebär: Sitta i soffan med datorer ;D HAHA.. nej men det är iaf vad jag har förberett mig för.. Vi diskade undan allt från igår osv innan vi satte oss och slackade.. så då får man slappa tycker jag :)

öhm.. ja! jag sitter vid någons dator nu, som inte är wiktors.. och jag kan inte få in usbkabeln här eftersom telias nätverksgrejsimojs i usbform är så bred... så jag väntar med bilderna tills jag kan låna wiktors dator.. och väntar alltså även med att berätta vad vi har hittat på tills jag kan låna hans dator..

idag har vi inte så mycket planerat atm.. vi ska laga mat iallafall.. och sen finns det ju alltid väla, bio eller annat.. om man kan ta sig från landet dvs.. men vädret ser så otroligt kasst ut, men blir inte direkt sugen på att göra något, helt ärligt..



Läste på liu's hemsida nyss och förstod att jag skulle ha upprop kl 8.45 den 16 augusti i folkets park i linköping.. spännande? .. ja, men för mycket. mår dåligt. haha. är rädd.. puffft! men jag hoppas endå stenhårt att jag och han snubben Gabriel får en lägenhet för då vet jag ju att jag iallafall har ett ställe att bo på :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0