PLuggeliplugg!

hihih, sitter och äter marängschwiss-glass i samband med att jag pluggar, men just nu är det ju paus ofc, eftersom jag bloggar :D.. hihi. jag längtar liiiite hem, mest för att få köra bil igen :D och för att få träffa min mamma, pappa, och mina två bröder.. meeeen det är bara några få dagar kvar här i skåneland så jag får verkligen ta vara på dem :)
Ringde iaf hem till pappa liten kortis och även mamma ett lååångt samtal.. sen ringde jag mamma igen lite snabbt för att säga till henne att leta kantareller, men det hade hon redan gjort.. Såååå nu väntar jag mig kantarellmackor när jag kommer hem mouhahah Omnomnomn!



öhm......... ja.. vad ska jag säga? det har vart helt GALET SJUKT STÖRT USCHIGT KALLT här idag. Har inte frusit såhär inomhus någonsin.. brrrr! men jaja.. sen.. jadu. . vi bakade sockerkaka innan, den blev inte så toppen som jag hade hoppats.. men Jan och wiktor gillade den iaf så det är bra :).. och så har vi tvättat.. och diskat köksgrejer.. sen ska vi dammsuga köket med .. utöver det har vi inte gjort så mycket idag.. Jag pluggade innan idag med, sen blev jag sådär plötsligt sjukt trött, somnade stenhårt i 1,5h och sen var jag utvilad :)

Nu ska vi se på I AM NUMBER 4 (Y) :) Have a good day! Hoppas ni haft bättre väder än mig. Fyfan. haha.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0