400 svenska enkronor fattigare..

Heeeeh. Jag var på a6 nyss och hittade den presenten till papa som jag velat köpa i några månader.. awesome! Han får den såklart på sin födelsedag den 19e juli..



Köpte en bok för 249kr.. Spelar ingen roll om jag skriver det här och pappa läser det.. för han vet att han ska få en bok (sen är det inte så svårt att räkna ut om det står bokia på paketet-.-) och prislappen tror jag sitter kvar ändå, för jag tror snubben som slog in boken glömde ta bort den.. haha.. men VILKEN bok vet han icke! :D

Sen letade jag present till MC med, eftersom hon fyllde år förra veckan.. men jag hittade inget.. så jag bestämde mig för att ta det imorgon istället på stan och titta om jag hittar något..
Sen hittade jag inte till Wiktor heller.. han fyller år samma dag som pappa nämligen.. hmhm..

Nu ska jag plugga teori och har ingen aning om ifall jag skriver mer idag.. jag hoppas det, men vi får se.. Btw! fixat naglarna med så dom är supersnygga även om dom är korta just nu för alla gick ju av sist..

Sen köpte jag även mat (lilla menyn + bbqdipp 46kr) och så beställde jag precis hem saker från nätet för 99kr.. så det blev runt en 400kr alltsammans..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0