Att bli våldtagen?

I'm stuck. Fastnade på en blogg som skrev om typ anorexi.. fast inlägget jag fastnade på var om en våldtäkt.. iofs lät hennes historia kanske inte som den mest trovärdiga, men i kommentarsfältet hade flera hundra skrivit historier om misshandel, utnytting och våldtäkter..
och det sjuka är.... dom flesta var inom familjen eller med sin pojkvän. det är fan......sjukare! det gör det bara mycket värre imo..
Sen tänker man inte alltid på att en våldtäkt är inte bara samlag liksom.. så fort en tjej eller kille ens rör någon på ett ställe och man sagt nej, då är det ju också våldtäkt.. men aja.. sen också en sak som...måste vara sjukt svårt att bedömma i rätten..
Hur fan dömmer man om offret blivit manipulerad till något?.. o.0 Läste en inlägg av en brud som skrev att hennes dåvarande pojkvän alltid fick hennes nej tack till sex omvandlade till ett ja på något vis, och varje gång det gällde sex så var det inte alls nice i sängen och hon kände sig utnyttjad och våldtagen... Räknas sånt också liksom? hur dömmer man? Så svåra jävla frågor...
Det där med "maktutnytting" är ju ganska lätt.. t.ex. föräldrar, äldre syskon, lärare, läkare har ju en maktposition till de yngre personerna de träffar..


Försökte hitta källan till bilden.. men det blev inget resultat.. sjukt snygg iaf.. tänkte göra lite reklam för personen som gjorde den, men det gick ju inte...

nä fyfan. historierna som folk skrev om gjorde verkligen inte min dag till något positivt...men det är jävligt viktigt att inte blunda och bara lola åt sånna här saker.. Som folk t.ex. gjorde mot blondinbella. alltså, alla som känner mig vet att jag inte ger ett skvatt för lilla blonda bella, hon är inget för mig... men jag tycker endå inte det är rätt att folk tog hennes utnytting som världens lilla piss i havet.. Oavsett vem eller hur det skett, så är det fan illa enough.

MEN JAG MÅSTE säga en sak.. Något jag faktiskt hatar mer än våldtäkt, utnytting, misshandel och manipulation är fan fortfarnde den extremaste sorten av lögner.. När man LJUGER om att man blivit utsatt?! herregud vad fan är det för jävla attentionwhores... Skärp till er och tänk på hur illa det är med om som faktiskt blivit utsatta. idioter.

Thats all for me för några timmar faktiskt.. jag måste verkligen fixa iordning mitt rum..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej,



undrar bara vilken körskola du går på?

2011-06-18 @ 13:21:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0