Första körlektionen!

Åh. Det har vart så awesomeigt väder idag.. men det medför även att jag blir astrött, tyvärr.. energin bara sugs ut.. men jag har precis tagit min första körlektion och fan vad kul det var! även om det inte gick snabbt haha.. men nu är min hjärna helt sunkig efter all info och mina ben skakiga efter att jag suttit och spänt mig.. haha, dessutom har jag ett skavsår på min fotknöl på vänsterfoten, den man använder som mest eftersom man kopplar med den.. aj aj aj!

Igår somnade jag, så det blev inget inlägg, sorries =(...

Rndom cute bild från hasses dator..


men idag har vart en helt perfekt dag..
jag och wiktor vaknade runt 10, sen bara några minuter efter det så ropade pappa på mig.. jag skulle gå till affären, så det gjorde vi ..  solen sken och det var naaaajs! sen precis när vi kom hem så fikade vi eftersom farmor hade kommit på besök.. därefter spelade jag och wiktor wii ganska länge, tills vi tröttnade på Kirby's yarn - spelet.. Det lagades mat i huset, idag gjorde pappa mat och det blev kålpudding + stekt potatis & sirapssås (Y)! Yummie!

efter maten var klockan 14.00 och då la jag mig en timme för att vara pigg till 15.30 då jag skulle till körskolan :)
15.55 till 17.30 var jag iväg i stan, sen har jag bara pratat med pappa nu i 30 min och ska strax börja läsa körkortsteori :) Dock ska jag blogga några inlägg till, fast från min dator.. såå.. beey ! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0