Helgen som varit och veckan som komma skall



Min mobilkamera är sjukt dum ibland.. "blixten" gör inte det en blixt ska göra.. utan den lyser upp och förstör hela bilderna oftast.. det suger.. anyway.. jag är så trött så jag knappt kan tänka.. Imorgon ska jag ringa körskolan så jag kan få en intensivkurs (Y).. sen vet jag inte riktigt vad som händer imon.. borde träna, duscha och städa rummet .. så det får väl bli det :).. Om det inte blir film med TB tho.. aja vi får se..

I helgen.. alltså. öh.. haha.. idag?.. har jag väl typ.. chillat med wiktor sen gjort crepse( stavning?.. u know pannkakor med fyllning.. blev räkfyllning (Y)) med pappa och sen kollat på film med wiktor.. dock hann vi inte se klart den.. sen skulle han hem och då åkte vi såklart in till stationen.. sen begav jag mig till mc och mös :)

Dock minns jag typ inte vad som hände i söndags... vet att vi gick till affären.. alltså. vet inte om jag har fått solsting och inte kan tänka, eller om jag är så trött? känns inte riktigt som det.. haha.. usch.. jaja.. har haft en bra helg iallafall (Y)

hoppas eran asvarma helg också har vart awesome :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0