Jaaaaaag äger!

heeeeh. Har vart hemma ett tag nu .. kom hem kanske 13.30 och sen har jag bara snackat med pappa och suttit vid datorn :)
Ska iväg till a6 strax hade jag tänkt och sen ska jag plugga lite teori idag och övningsköra..
Jag var btw asbraaa på körlektionen idag. bromsade lite för lite och gasade lite för lite, men det gick toppen att växla och svänga och sådär efter kanske 2, 3 försök :) is niiiice!
Men sjukgymnastiken gick desto segare.. har ju vart sjuk och inte tränat alls på två veckor så det tog emot rejält när jag väl satte igång.. blö!

btw :D Bild på min köttfärspaj som jag gjorde igår. Pappa & hasse tyckte att det var det bästa jag någonsin lagat, MEN viktigt att ha ÄKTA kebabsås till :D.. myyyyycket godare då :D




Förövrigt så har jag några bilder från midsommar att visa också :D som är från kameran och inte mobilen så de är inte lika fucked up.. När vi grillade på gården precis utanför lägenheten :)



Jag var pepp



Grannar m.fl



Miffon



Ebba, Pappa & Hazlemupp (Y)!



Meg drack cocacola ur klas glas ;D..
Sen gick det bara utför.. Här var jag bara lite lagom lullig.. sen gick vi in, innan vi skulle iväg till Leenas släkt, och drog i mig några glas med powerking + renat... Sen sa det pang. xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0