Min pigga morgon..

Woooh.. jag vaknade, pigg som fan, glad.. och sjuuukt ont i huvudet samt hungrig. Så jag tog en pannkaka med mycket socker och hallonsylt samt ett glas cocacola + mina piller.. jag blev sjukt mycket piggare och mindre ont i huvudet, men fick ont i magen.. haha..
Om jag inte äter får jag ont i huvudet, om jag äter får jag ont i magen. GALEN blir jag!
men nu är jag seg i huvudet igen. känns som mitt blodtryck ligger riktigt jävla lågt... eller så är det bara att värmen drar massa energi från mig..
Usch fy och blä.

Igår när jag la mig kunde jag inte sluta tänka.. och jag började sakna ahlen.. minns inte riktigt vad jag tänkte på.. men jag minns att det var något som bara "fan vad drygt att ahlen inte är nära längre" .. och i morse när jag tänkte på min mage så försökte jag komma fram till vad det var.. och så kom jag fram till samma sak som igår.. det kanske är min "nya" medicin..
Atacand tar jag nu (blodtrycksänkande) .. och amias tog jag innan. Enligt läkare och apotekare är "det exakt samma sak" men jag undrar om det verkligen ör EXAKT SAMMA ämnen i, eller om det bara är samma VERKSAMMA ämne?
jag har försökt hitta det genom att googla men jag hittar inte.. >.< såaatteeeh..
Ahlen du som har en duktig pappa.. Kan du fråga honom?
För jag har tagit den "nya" atacand i två veckor nu. och jag har haft ont i magen lika länge.. huvudvärken kom först för typ en vecka sen (så det kan bero på att jag ätit mindre pga ont i magen, eller solsting eller liknande.. så huvudvärken måste inte vara för medicinen.. men magen borde vara det..?)

Aaah. haha.. somnade med toffs igår. nu är håret helt fucked up xD










och med dessa fucked up bilder så säger jag godmorgon :)

Nu ska jag städa .. och ringa lite samtal (Y)

Kommentarer
Postat av: Ahlen

Nu är jag visserligen i Jönköping, borde väl räknas som nära. Har du provat FASS?

2011-06-07 @ 14:08:12
URL: http://ahlendenriktige.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0