Mina drömmar :D

jag har sovit riktigt jävla gött... det trodde jag inte att jag skulle.. jag kunde inte somna igår.. var så sjukt trött.. men sen startade jag lite tyst musik på ipoden .. det hjälpte inte.. sen stängde jag den och då kände jag mig ensam.. sen så efter det så rann tankarna iväg som vanligt när man inte kan sova...
Mina kuddar luktade wiktors parfym så det var lite störande.. sen så frös jag innan jag somnade så jag tog täcket, men då blev det för varmt innan jag hann somna, så det var också irriterande .. haha.. men sen när jag väl somnade så sov jag så jääävla gott <3 :).. Jag drömde om att jag, oliwer och Amanda skulle hjälpa en tjej (tror det var emma? eller saraH?) och för att få henne att må bra så bakade vi en stor kaka som var jättefin och sommrig och fruktig..
Och dessutom hade oliwer ett helt nytt hus.. jäääääättestort ! och så många olika fascinerande gångar man kunde gå i! :D och så hade han miljoner prylar som hans mamma hade köpt (men hans mamma var inte hans riktiga mamma i drömmen o.0 det var någon blond brud istället..) och jag gick runt och pillade i allting och lekte labyrint i huset..
Jag förstod aldrig hur huset riktigt var planerat, fast att jag försökte förstå det genom hela drömmen..

Sen kom jag på att innan köksgrejerna så drömde jag om något wierd...
Jag lekte karrugömma med typ 25 döda människor och kanske 5 st levande.. det var ascoolt.. vissa gånger gömde jag mig och bara drömde om att jag hörde folk prata..
Jag gömde mig en gång med Samone & Ebba.. det var också i något stort lustigt hus.. haha..
Och en gång var det jag som letade... (Y)! har för mig att jag drömt en del av drömmen innan tho.. för jag skulle även hitta diamanter, inte bara de som gömde sig. men diamanterna fick man inte gömma svårt.. så dom låg typ på sängar eller byråer..



OCH mellan dessa två drömmar så drömde jag om att jag var världens typ... super agent? ahahha.. jag var iaf pissed på min man som hade stuckit ifrån huset bara sådär random utan att säga något typ.. och så fick jag ett tips från någon att han var någonstans.. Så jag åkte dit.
Det var en stor, fin, alldeles grön gräsplätt.. med ett riktigt jävla lyxhus.. ungefär som hon "drottningen i trueblood" har? sånt hus typ.. med glasväggar runt hela.. bara en våning..
Och öhm.. sen på bakgården så var det en liiten liiten kulle ner (perfekt lutning och allt! gräset var nyklipp och supergrönt.. mmmH! såg awesome ut! ) och ner för den lilla kullen på kanske en halvmeter så var det en stoooor fet pool som var alldeles symetrisk rektangel och vattnet låg alldeles still...Så var det en vit kant med helvita marmorbrickor runt poolen för att styla upp det ännu mer..
men ja iaf! jag träffade på någon donna där och frågade argt efter min man (som såg otroligt mycket ut en kendocka eller actionman docka fast verkligt format)..I drömmen kände jag att han inte hade vart otrogen, utan att han bara hade dratt iväg för att få vara ensam typ...
Och donnan och jag snackade lite och hon förklarade för mig att han åker runt i sitt lilla flygplan här runt området sa hon och pekade utöver hela den perfekta slätten...

jag hoppade i poolen istället och väntade, strax efter så kom han med sin flygmackaper.. Han hade typ.. transformat sig till ett flygplan.. Han hade helt enkelt någon metall grej på benen så han kunde ha den där tunna delen av ett plan som benen, plus en vinge där.. och sen hade han fixat vingar till sina ärmar osv.. han böjde bara på benen så trillade hela rustningen av.. asballt!
men anyway.. sen slutade det med att vi tre + två andra badade.. och sen blev jag arg på något och typ tryckte ihop hela poolen med bara mina händer?... aja.. xD



AAAH!! nu kom jag på min FÖRSTA dröm för natten också!
Mamma, hasse, boris och jag var med..
Jag, boris och hasse skulle ta oss förbi ED skolan (fast lite ombyggd i drömmen..) och eftersom vi inte pallade gå runt så tänkte vi att vi springer igenom alla olika byggnader (men inte IN i dom, utan utanför, fast genom alla olika.. typ som en labyrint..) eftesom vi visste vart alla utelarm satt..
Så vi började KUTA för att ingen skulle se oss.. hasse var snabbast, sen boris och jag var ganska långt efter.. och när vi kutat ett bra tag så ser jag att boris gör ett misstag.. han hoppar över ett larm, men missade att det var ett larm längre upp på samma nivå.. och eftersom han var så lång så gick han emot ett av larmen...
Jag fick PANIK när det började tjuta, och jag som redan var halvdöd av allt springade fick bara känna mig ännu mer döende..
men ja.. jag vet inte varför ett larm skulle skapa sånt kaos.. men ah.. helt plötsligt började skolan brinna, och det var tydligen asmycket folk där inne som kutade ut.. vissa brann, vissa var rökskadade osv.. sen sprang vi till framsidan där alla hade samlats..
och då var min mamma där.. vet inte varför.. men jaja.. Poliesrna var där, brandkåren och alla.. men alla var onda kändes det som. det kändes som alla var emot oss.. ?
Och jag, mamma och hasse var tvungna att få en spruta eller typ tappa oss på lite blod... så en elak doktor körde oss till sjukhuset där vi först bara blev liggandes.. jag försökte trösta min bror hela hela tiden.. inte för att han egentligen är rädd för sånt.. men i drömme nvar han verkligen livrädd.. så jag var värsta överbeskyddande och pratade med han i flera timmar tills en sjukskötare äntligen kom in. Han såg ondast ut av alla. men det visade sig att han var snäll :)
Dom tappade mamma först, och det minns jag inte så mycket av.. men dom samlade ihop jääätteliiite blod.. bara typ fem provrör... och sen var det hasses tur.. och jag minns inte riktigt hur jag gjorde det men jag fick han att tänka på något helt annat och sen så typ "tog jag" hans pain... jag kände exakt vad han kände.. och det kändes jättelite.. bara ett sakta stick i armen och sen kände man när nålen åkte in saaaaakta (för om man gjorde det sakta kändes det mindre hade sköterskan sagt)
och sen gjorde dom samma på mig, så då fick jag mig ett stick med..Sen var drömmen över typ..?


eeh. egentligen tänkte jag skriva om min morgon här också.. men det blev så jävla långt inlägg nu.. så hehe. skitsamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0