Underbara helg <3.. jag tror jag är kär!

åh! haha. vet inte ens vart jag ska börja.... I fredags åkte jag ner så jag var i helsingborg klockan 17 ungefär..kom miiiiitt i studentkaoset... hahaha<3 det var folk ööööööööööööööööööverallt och massa kortéger i hela vägen..hahaha.. jag blev sååååå glad! alla var pepp, vädret var heeelt underbart och man mådde helt enkelt bra :)

när jag kom fram till busstationen så mötte wiktor mig och sen började vi gå mot gamecenter för att chilla tills hans pappa skulle hämta oss..
Vi träffade någon som hette david i typ tio minuter sen ringde wiktors pappa oss för att ta oss till någon släktfestgrej för någon som hade tagit studenten :)
Där chillade vi några timmar.. var riktigt mysigt :) och så fanns det asgod mat! lax <3<3<3 och även någon supergod sås till potatisarna.. men jaja... öh.. jag träffade resterande av wiktors ingifta familj, det var trevligt :)

(btw fick preciiis tag i vårdcentralen "öh ne ursäkta vi har inga tider så ring oss på onsdag kl 7.30 så kanske du kan boka in en akuttid"  tack, det var ju inte alls drygt -.-)


sen körde jan(fader) hem oss till wiktors mamma så jag fick träffa henne också.. lotta hette hon.. och det första jag fick för mig var att jag hade träffat henne förrut.. shit vad lik hon var någon jag sett eller träffat eller drömt om.. galet.. haha :) hon var iaf trevlig också .. Efter ett liiitet tag hemma hos henne så gick vi ut till en pub för att möta upp Håkan "för att ta några öl" :).. vilket det såklart inte blev.. jag tog en cider, efter lite påtryckningar.. fanns ju inte ens cola, wtf..?

Aja.. öh... sen..där hängde vi ett tag på gyllene prag och det var sjukt mycket mysigare och trevligare än vad jag förväntade mig.. Håkan är en snäll påg :).. lite ond, men helt okej.. trevlig och uppfostrad iallafall.. vet hur man ska beté sig..
Vi lolade lite på puben sen skulle håkan vidare och vi vandrade hem för att glo på film...



The Human centipede tittade vi på.. seriöst sämsta jävla filmen på länge.. nte för "åh den är så jääävla äcklig!" för så jävla äcklig var den inte... meeeeeeeeeen skådespeleriet var ju fan ZämZth.. och det skedde saker i filmen HELA tiden som man bara "JA för DET KUNDE MAN INTE TÄNKT PÅ FÖR ASLÄNGE SEN?!" eller "ja NU ska det såklart ske, för det passade ju inte innan? right" -.-

aaaaja.. skitsamma.. dåligt var det iaf... under tiden vi tittade på filmen så ringde folk efter wiktor.. dom ville ha med han ut men det blev inte så, vi chillade hemma istället ^^..
seeeen blev det lördag! :D

öhm.. ja.. minns inte så mycket av morgonen.. vi vaknade sent, typ vid 12 och sen fixade vi oss slött hemma..Vid 3 skulle vi vara hos håkan ute i höganäs .. vi började med att vandra ut på stan för att gå till systemet och även en affär så jag kunde köpa redbulls..
Typ några gator utanför hans mammas lägenhet finns en glassbar så dit gick vi först :) Jag fick dock (som numera vanligtvis) ont i magen.. så jag åt inte upp min glass.. men fan vad god den var ;D!
Vi satte oss vid en hamn och käkade i lugn och ro, för att sen vandra vidare till systemet och knutpunkten där alla bussar går...



Hamnen




Wiktor + glass :D


220 ut till höganäs tog ca 40 minuter och vi var framme ungefär klockan tre.. Vägen ut till höganäs var helt fantastiskt fin.. herregud så jävla fint det är i hela helsingborg.. jag tror jag är kär i den staden.. allting är så...perfekt? mysigt och fint, lyxigt men casual... ååh! och havet! havet havet havet! såg massa sandstrand påväg ut mot höganäs.. fyfan jag skulle kunna bosätta mig i höganäs.. eller domsten kanske, som är lite innan höganäs.. SÅ NICE alltså! :) dock blåser det nog extra mycket då det är kasst väder..

åh.. men ja.. vi kom fram till håkan och där hjälpte vi till i typ 1,5 timmar med lite olika saker.. bäddade bäddsoffan som vi skulle sova i, blåste upp massor med ballonger, hjälpte håkan med idéer och bara chillade och lolade..Sen gick vi även ut med håkans hund Ia.. Det är en cocker spaniel på tio år.. sjukt jävla mysig hund och inte alls samma päls som någon cockerspaniel jag klappat innan.. niiice!



Stranden vid håkan (Y)



Ia + Wiktor ;D


Håkan skulle ha en "hejdå-grillfest-mys" typ.. han sticker nämligen iväg till Los Angeles idag och stannar där hela sommaren för att kolla lite hur det är att bo där, vara på skådespelar auditions osv.. sen när han kommer hem så ska han plugga i stockholm.. så ja.. han lär ju inte träffa sina helsingborgsvänner så hemskt mycket..Och jag passade på att säga hejdå också.. för då fick jag träffa wiktor, se hans vänner samt familj och dessutom säga hejdå till håkan även om vi bara träffats en gång förrut..



Kasta stövel (Y).. Okej.. ska försöka minnas namnen.. säkert fel, men jag skriver vad jag tror ;P
Första till vänster är jag säker.. det är Sebastian.. sen har jag absolut ingen aning ... hahah... 2 st random, sen tobbe och robin nr 2 (Y)!



Innan vinsten ;)


Anyway.. det blev i början mest chill .. de flesta satt i håkans trädgård och drack typ.. sen blev det lite games och utmaningar för att samla poäng.. Vinsten var att slänga håkan i havet (Y)!
Dock vann inte mitt lag.. attans..
Men ja! jag har fan badat i havet i helgen. Det var såååååååååå mycket varmare än vättern och ganska härligt, fast sen blev det såklart iskallt efter att jag hade vart i kanske 2 minuter.. FYFAN. jag frös jättemycket och skakade som vanligt.. men jag var ändå i vattnet kanske 10 minuter.. mest för att vänta på att alla andra skulle gå upp, så jag inte stod där och frös ännu mer.. för det var varmare i vattnet än luften som blåste...påväg hem sen så blev mina läppar blåa .. och för att jag inte skulle frysa ihjäl så hoppade jag in i duschen när vi kom hem till håkan igen.. Han bodde btw sjukt nära havet.. was nice!


försökte fota mina blåa läppar i badrummet, men kameran ville inte riktigt som jag ville, så bilden blev kass..Man ser att de inte är riktigt röda, men man ser inte riktigt hur jävla blåa de var.. haha


Efter duschen som tog ett tag så begav vi oss iväg till "bryggan" som var SJUKT jävla långt ifrån håkan (okej.. kanske 25 minuters walk.. iaf i min takt..) för att grilla... där var vi i flera timmar.. riktigt mysigt även om folk började bli rejäääääääält dragna och jag hade dragit i mig kanske totalt en cider.. haha.. bäst var nog ändå robin.. han var ....extremt packad. herregud.. haha.. typ top tre av hur full jag någonsin sett någon vara.. haha..

Vid grillplatsen blev det massa olika saker.. mycket chillmys, såklart grillning och käk, lite klättring i träd och klätterväggar, random bus på gräsmattorna och endel bollsparkande.. men sen var alla (förrutom jag och någon mer) med på brännboll.. det var sjukt ofokuserat.. haha.. de flesta var ganska pilo .. och om jag ska vara ärlig så tror jag det var roligare att titta på alla fulla som sprang, än att faktiskt vara med ;).. jag var inte med för att jag kände att om hjärtat fuckar sig i denna situationen så är det ingen bra idé.. samt att jag fröööös ganska mycket...
Jag hade det iaf grymt bra där, även om jag inte var dragen.. haha.. fick även samtala en hel del med wiktors vän tobbe, vilket jag verkligen kände för att göra.. haha.. och wiktor var.... lite bakom flötet.. haha.. men det var asnice ;D


Klätterställning. Håkan, Jagge & Wiktor (Y)!



Jag klättrade också upp (Y)!.. vi fick även upp fyllerobin ;D



och det gick faktiskt OVÄNTAT bra när han skulle gå ner :D .. där ligger han fint utan några skador :D




Sen klättrade massor av folk i träden.. haha.. dock blev bilden suddig.. ser bara sebastian och någon jag inte minns namnet på..



också suddig bild.. vi samlades allihopa under trädet för att det började regna i typ 8 minuter...




Wiktor i trädet (Y)!



Brännbollen.. xD


Flera timmar senare så vandrade vi hem till håkan igen och då vet jag inte riktigt vad som hände.. vi var väl där ytterligare en timme men jag slösade den på att mest sitta inne i sängen och värma mig.. satt väl ute i trädgården lite också, men inte mycket.. sen så gav sig de flesta iväg ut på stan.. in till helsingborg igen..
Kvar var jag, wiktor, håkan (såklart, hans place..), Tobbe, Jagge (som hade riktigt shysst skratt!), Robin nr 2, och fröken linnea.. sen kom även Oskar och Elin efter ett tag ;D
Vi spelade cluedo och rappa kalja nere i källaren på sängen där jag och wiktor skulle sova, sjukt jävla kul .. älskar bordsspel och sen var sällskapet riktigt trevligt :)
Sen satt vi där tills typ 03 och lolade oss.. tobbe vann på rappa kalja.. han _skulle_ vunnit på cluedo om hans teamate (som inte spelat förr, elin) inte avslöjat att hon visste vilket som var rätt.. så wiktor vann för han hann dit först.. hahah.. men jaja ;D sjukt nice var det iallafall..dock blev det bara jag ,wiktor och fröken linnea som sov över..

På söndagen vaknade vi typ vid 12 igen.. fast jag minns att jag vaknade typ vid 7 också och gick på toa..aja.. men ah.. håkan kom och väckte oss sen var det bara att drag that ass up.. fan vad han var bestämd med att vi inte fick sova längre.. Jag och fröken Linnea skulle nämligen göra amerikanska pannkakor till frukost.. så nu kan man det också.. sjukt spännande! och det var svingott, men asmättande också.. ;D det tog dock tid... men aja ..

på förmiddagen på söndagen lamade vi oss mest i håkans föräldrars hus och lekte med ballonger typ.. hahaha.. i minst en timme satt vi och lamade oss med jävla ballonger...


Möt fru ballong.. :) efter att fröken, jag och wiktor hade "kastat ballong" med varandra aslänge så började vi göra dom till gubbar istället... xD



Sen gjorde vi en macho-ballong också :D
Det är som fröken citerade Nalle Puh.. "man kan aldrig vara nere med en ballong" :D



Sen ritade fröken dit hår och munnar :D




All done and ready to hit the city!


sen frammåt 3 tiden drog vi till "bryggan" igen.. dock gick vi UT på bryggan denna gången.. för att bada :D
Jag badade inte.. hade fått nog i lördags. plus att det blåste mycket mer på söndagen.. men ah.. håkan, linnea och wiktor badade iaf :D vi var inte där alls länge men det var iaf väldigt fint och mysigt :).. vi åkte hem för att käka "lunch" .. alltså middag.. dock fastnade vi framför tvn med te.. haha



Håkan




Wiktor är redan i, och står på bryggan ute i vattnet, samtidigt som håkan hoppar i (Y)!



Fröken tog trappstegen :D.. hade jag med gjort om jag hade badat, men det gjorde jag ju inte ;P




Fiiint! ge hit!



För att dom skulle torka så satte vi oss på en bänk i solen på bryggan.. sjukt mysigt.. fotade iaf wiktors hand.. haha.. en av tävlingarna var att killarna skulle testa att måla naglarna med vänsterhanden (Y)!


runt 7 var vi iaf klara med middagen.. blev grillad kyckling med potatissallad eller pasta + grönmögelostsås (eller var det blåmögelostsås?...) anyway den var inte god.. haha.. jag tog pasta med bearneissås..(Y)! fick som vanligt ont i magen, men gott var det :D och sen typ.. fick vi skjuts av håkan till busstationen och då åkte vi in mot helsingborg igen..
Typ klockan 8 var vi framme och vi vandrade hem till wiktors mamma, sen somnade vi i 1.5h och vaknade vid 22..sov så sjuuuuuuukt jäkla gött den timmen.. vaknade dock flera gånger av att jag skrattade i sömnen? haha.. var AS NICE iaf.. jag älskade det.. hahaha.. skrattade så jag vaknade, sen somnade jag med en kittlande fnissig känsla och sen hände det en gång till.. haha.. aja.. när vi vaknade så packade jag lite, min buss gick kl 23.. och sen åkte jag hem..
Var hemma  typ kl 02 och sen satt jag med pappa i en över timme och pratade tills jag somnade kl 3.30 typ..

btw.. checka blåmärkena.....Jag ringade in dom för några dagar sen.. nu har dom bara blivit mycket värre.. stört!





URSÄKTA att det tog extrem tid att få fram inlägget.. aff.. bilderna har cpat en del..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0