Usch ..

Jag har svårt med lukter ganska ofta.. hittar sällan yummie parfymer och dunno.. stinkande saker suger.. vet ni vad jag måste stå ut med nu med min halsfluss?.. äta penicillin, alltså även illaluktande jävla urin.. usch! ni vet sådär SUPERÄCKLIGT som penicillin smakar, så luktar det ju även -.-  inte nice någonstans.. men jaja, 7 dagar kvar, gogo penicillin!

Förövrigt så kom jag hem för kanske 50 minuter sen .. jag har babblat med hasse,klas och pappa.. sen har jag även slått in lite presenter till min lilla kusin som vi ska fira på söndag :)


Nu ska jag även göra massa annat.. typ planera upp en hel månad fram (ja, jag behöver skriva upp mina dagar och planera dom.. speciellt när jag har viktiga saker som jag inte får glömma , som t.ex. kirsty, körskola och sjukhustider..) och sen ska jag även packa lite i flyttlådorna igen.. :)

Jag och pappa var iväg på a6gallerian innan och handlade lite på coop.. sen käkade vi på mcdonalds och kollade gamestop (Y)!
jag tror btw att jag håller på att bli förkyld, utöver halsflussen.. sitter och nyser just nu... hoppas verkligen iiiiinte ... Jag vill till kirsty på midsommar !>.< även om det bara är massa slem där på midsommaren tydligen.. Har bara vart i halmstad en gång, när jag var liten och käkade glass på danske-glassbaren... hmhmm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0