Viktminskning?!:|

ÖH?! I juni förra året skrev jag en presentation på bloggen som man kan läsa om man trycker på den lilla bilden till höger på bloggen.. där det står " OM -bild- Camilla "
Och där står det att jag nyss tog studenten (alltså skrevs det i juni/juli förra året) och att jag väger 40kg.. Wtf? trodde min maxvikt var 39 men tydligen inte.. men det som är ILLA här är att idag väger jag 36.5kg..(vägde mig nyss)
Är det för all träning? .. för jag äter ju fan hela jävla tiden. Och MENINGEN med träningen är ju INTE att jag ska gå ner i vikt, det är ju det sista hjärtläkaren och sjukgymnasterna vill...
Måste kolla upp det här... Jag blir lite skraj nu :S... inte för jag tyckte om hur min kropp var för ett år sen, då var det verkligen mage på lilla milla.. men jag borde ju iallafall väga 38 tycker jag ju...
hela meningen med mina energidrycker som jag drack förrut var ju att jag skulle gå upp i vikt.. och det gjorde jag ju, fem kg.. började när jag vägde 35 och gick upp till 40 tydligen... men wooh...... jag är orolig nu..
dessutom är det jobbigt att gå upp i vikt.. om jag ska upp 1.5kg så måste jag nog börja med dryckerna igen, men jag hatar dom. dom har förstört hela min figur och dessutom gjort mig till ett matvrak.. haha.. ifs dom FUNGERAR ju, som inget annat någonsin gjort när det gäller viktökning.. men dom gjorde mig verkligen till ett matvrak.. hahaha..



men en sak som jag kom på.. jag vägde mig nyss och vägde 36.5kg, men ikväll när jag väger mig så kommer jag väga 37.5.. jag går ALLTID upp ett kg varje dag, sen när jag sover så åker det ner ett kg igen.. har testat mig att väga mig morgon/kväll i flera dagar och det har alltid vart likadant... är det verkligen normalt att kroppen gör åt ett helt kilo på en jävla natt?.. Iofs.. jag använder ju MYCKET mer energi än "vanligt" folk, för att jag ska leva.. hjärtat arbetar hårdare på mig osv... men still wierd...Får höra med sjuksköterskan om det..
För om man tänker att jag väger 37kg i snitt per dag (eftersom jag går från 36.5 till 37.5) så är det ju en minskning med TRE jävla kilo på ett år! Det tog ju mig fan fyra år att få upp 5kg på mig när jag tog dryckerna-.-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0