YUMMIE IN MY TUMMIE!

Hahah.. jag sa ju att jag skulle gå och blogga precis efter det andra inlägget.. och min hjärna var segdeg och likaså benen? Jag fixade det! MED SOCKER :D
Jag var helt utmattad och så frågade wiktor om vi skulle hitta på något.. vi kunde inte komma på något, sen kom hasse utifrån och sa "HÖRRU MILLA BAKA NÅGOT GOTT FÖRFAN!" och då sken wiktor upp, sen jag och vi tänkte "fucking awesome idé!" och då började vi baka :) Hasse ville ha negerbollar och jag var inte supersugen på det, och inte wiktor heller.. så vi gjorde en till sak ;D Kärleksmums!


Miffo bild.. pallade inte ta bättre.. den kakan blev lite cp.. för den växte liksom välvt.. så det rann massa glasyr ut på sidorna och nästan inget på toppen =(..

Det saknades det lite ingredienser till bakningen så vi gick till affären för att köpa florsocker mm, men då blev vi även sugna på chips och dippa.. Så.. det köpte vi också :$ .. fatzoooooo..




Och nu är vi klara med allt.. så nu ska vi game-a antar jag.. eller NEJ! .. hasse, klas och wiktor ska spela.. jag ska träna.. och sen även duscha.. och läsa lite teori.. så ja. .efter mumsigheter blir det viktigheter ;)
Ni får en bild på negerbollarna också :) eftersom jag inte tycker om cocos på negerbollar och wiktor inte tycker om pärlsocker på negerbollar så fick vi kompromissa. men det blev flest med pärlsocker såklart, eftersom även hasse och klas tycker bättre om det :)



Negerbollarna & chipsdipp där bak.. bilden blev kass här med =(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0