Dumma natt =(

........ jag var SÅÅÅÅÅ trött igår. Jag la mig vid 23. Somnade tills 23.45 ish. sen kunde jag inte somna!?
Sist jag tittade på klockan så var klockan 01.30............. då gick jag på toa.. sen låg jag litet tag till .. herregud.
och sen efter att jag somnade så sov jag helt fucked up. Jag rullade runt heeeela tiden och vaknade flera gånger av att jag nästan rullade av sängen, några gånger av att jag frös för jag hade sparkat bort täcket och några gånger för att meg pep eller flyttade sig eller ville under täcket osv... herregud?

Sen inte nog med det så drömde jag jobbiga saker... :( Jag vill bara ha massa kramar nu...

Nu ska jag snabbt fixa till mig och packa lite grejer till att dra till mamma, sen sticker vi till a6 ev. hela dagen så jag vet inte när jag skriver..
oh fuck. tog inte min medicin igårkväll.............. HUR Jävla fucking dum får man vara?!.. affff! var ute med hundarna NÄR larmet gick.. då tog jag den inte.. åååååh!!!



latjohunden som sov hos mig..

FÖRRESTEN! en asball sak.. det där med att jag gråter mer på högersidan och även svettas. det var inte alls konsitgt. mamma berättade för mig igår om min tredje hjärtoperation.. då dom stängde till hålet i hjärtat.. efter det så såg man en JÄTTERAK JÄTTETYDLIG linje rakt i mitten av mitt ansikte.. där den ena sidan var rödare och varmare efter att jag hade ammat (alltså ansträngt mig)..
Så det är inte så konstigt om det har vart så sen jag var liten xD det är dock bara på det där settet mamma har märkt det, för hon ser ju inte när jag svettas eller gråter likosm... Sjukt ballt iaf och tack mamma för jag fick svar på det ^.^


Nu drar jag iväg :) Skriver asap.

Kommentarer
Postat av: Boris

Jävligt skumt att det är sådan gräns. :S

Vore coolt med bild. :P

2011-05-30 @ 09:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0