Jönköpings marknad :D

åååh! jag är så glad idag! vet inte varför. vädret har vart så jävla nice! jag har massa att göra så jag får känna mig duktig (haha, ja .. det är väl det enda positiva med att ha massa måsten ;)) oooch så har jag köpt ett sommarbusskort som gäller 1juni till 28 augusti för 700kr (Y)!

Precis nu strax så ska jag städa ovanvåningen på lägenheten och sen även mitt rum såklart.... men måste börja plocka undan där först ;) .. haha.. sen ska jag träna ett pass till (kom precis hem från träningen på sjukhuset) och därefter duscha och betala räkningar :) Sounds nice, huh?
Eller nej kanske det inte gör. men det KÄNNS nice iaf ! :D och det är det som räknas!



Förövrigt så måste jag säga en sak som jag såg idag :D ! det är fan jkpgs marknad i helgen ju :D wiiih! inte för jag är direkt shoppaholic och ska kolla i alla reabutiker osv.. utan jag tänker på karusellerna :D  hahaha!
det är såndär rese-tivoli oooch så har dom byggt upp en scen vid rådhusparken som vanligt, men det brukar ju vara rix fm festivalen samtidigt, men eftersom dom inte kommer till jkpg i år så vetifan vad scenen ska vara till? MEN AWESOME iaf! för då har jag massa kul för mig i helgen :D

Fick förresten in mina pengar på kortet idag.. Har redan gjort åt 1700, och här sitter jag och säger att jag inte är en shoppaholic.. haha... MEN dom 1700kr har vart nödvändiga. 1000kr till pappa i hyra (ska ge 2500, men han var redan skyldig mig för något random) och sen 700kr till sommarbusskortet :)
ytterligare så ska jag använda pengarna till min första trefaktura som gick på 470kr vilket är det högsta jag nånsin haft eeeeeever på min mobil. men det är 250kr där som är startavgift :) så då stämmer det ganska bra..
Sen en räkning till skatteverket på typ 145 kr och dessutom medicinutgift ... men jag vet inte hur mycket medicinen kostar..det får vi se.. men det lär ju bli några hundralappar iallafall..



åh. NU blev det sånt långt inlägg med massa olika saker.. men jag måste säga en till sak.. (A).. har lyssnat på blink 182 hela dagen och dom är bara SÅ AWESOME, därav bilden :)..
Is it cool if I hold your hand, is it wrong if I think its lame to dance? Do you like my stupid hair? Would you guess that I did not know what to wear? Im just scared of what you think, you make me nervous so I really cant eat
Blink 182 - First date <3


DRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYGT! Nätet dog precis nu ( 13.03.. så vet inte när jag kan posta detta.. -.- tur att jag hade allt på ctrl C)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0